Тошко Йорданов: ПП и Кирил Петков искат собствен Гешев

0
Премиерът ни каза, че службите са на президента и иска свой разследващ орган по време на коалиционния съвет за промените в КПКОНПИ
Премиерът ни каза, че службите са на президента и иска свой разследващ орган по време на коалиционния съвет за промените в КПКОНПИ

"Аз и други колеги изразихме опасения да не превърнем новия орган КПКОНПИ като стария", каза той

"Кирил Петков ни каза, че службите са на президента и иска свой разследващ орган по време на коалиционния съвет за промените в КПКОНПИ", това заяви Тошко Йорданов от ИТН.

ПП и Кирил Петков искат собствен Гешев, което е също толкова неморално, колкото това, което направиха ГЕРБ и ДПС. Малки фюрерчета, заяви Йорданов, цитиран от Евроком.

Йорданов обясни, че депутат от ПП е намекнал, че ИТН са искали свой човек в КПКОНПИ при обсъждането на закона.

"Аз и други колеги изразихме опасения да не превърнем новия орган КПКОНПИ като стария или да направим нещо като нова прокуратура със свой главен прокурор", продължи той.

"Кирил Петков искаше точно това - каза шефовете на ДАНС не са мои, а са на президента и на мен ми трябва разследващ орган и прокуратура", обясни Йорданов.

"Корупцията е епидемия и това го знаем всички. Въпросът е как да се борим с нея и дали този закон може да се бори с нея. Отговорът е не", добави Ива Митева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари