Станислав Балабанов: Бих поканил Петков на детектор на лъжата

0
Вчера депутатът показа бележка, по думите му с начертан от премиера план за евроинтеграицята на Северна Македония
Вчера депутатът показа бележка, по думите му с начертан от премиера план за евроинтеграицята на Северна Македония Снимка: БГНЕС

Вчера депутатът показа бележка, по думите му с начертан от премиера план за евроинтеграицята на Северна Македония

Бих поканил Кирил Петков, заедно със специалисти, да се подложим на детектор на лъжата в пленарната зала по отношение на бележката.

Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов, цитиран от bTV.

Припомняме, че вчера в студиото на „Лице в лице“ Балабанов показа бележка, по думите му с почерка на премиера Кирил Петков, с план за евроинтеграцията на Северна Македония.

Депутатът от ИТН уточни, че планът е „начертан“ от премиера по време на съвместното им пътуване с влак до Киев.

Възмутително според Балабанов е, че в него първо е посочено вдигане на ветото върху евроинтеграцията на РСМ и след това идва изпълнението на ангажименти от тяхна страна, като претенции за малцинство, табели на български и др. Историческите факти не били от значение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Станко
    Ей, тоя е наистина много противен. Чалгаря пя на бала ми в х.Рига и му симпатизирах по незнайни причини, но тоя скапаняк ми изпарява всекидневно желанията за подкрепа на поредния политически мъртвец - ИТН. Омагьосани да бъдем роби в собствената си държава. Каквото и да правят - "наще ора" - все тая! Жална ни майка с подобни политици и измисленяци!
  • 3
    3
    Читател
    Един елементарен индивид,член на сбирщината наречена за по-кратко итн,показва демонстративно предателското в характера си.Аланкоолу,когато споменаваш премиерът на България,независимо кой е той и от коя българска партия е,ако ти уважаваш институциите на държавата ни,няма да простееш,да вадиш бележки които стават за други цели,не и за злепоставянето на К.Петков в случая.Случай измислен с цел предизборна пропаганда, която този път българите ще отминат,като бърз влак през гара Яна.
  • 3
    2
    ХАХАХАХАХАХАХА
    Това гнусни чалгаджийско л@йно със свинската физиономия е супер противно, също като склерозиралия си шеф! "Има Такива Нещастници"
  • -2
    1
    русенец
    И на пет детектора да тестваме Петков, полза никаква! Харвардското плямпало е професионален лъжец , ще излъже и детктора!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари