Тошко Йорданов: Бяхме една година вътре - лицемерието е издигнато на професионално ниво

0
Трябва да има правителство, ние трябва да сме част от него, за да носим отговорност, коментира той по отношение на газовите доставки
Трябва да има правителство, ние трябва да сме част от него, за да носим отговорност, коментира той по отношение на газовите доставки Снимка: БГНЕС

Трябва да има правителство, ние трябва да сме част от него, за да носим отговорност, коментира той по отношение на газовите доставки

Ние можем да имаме партньори, ако партньорите ни се държат като партньори. Коалицията според нашите бивши партньори от „Продължаваме промяната“ означава те да издават заповеди, а другите да изпълняват. Човекът, който каза, че сме мафия, ще бъде осъден от Слави Трифонов“.

Това заяви в предаването „120 минути“ по bTV зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Бяхме една години вътре и видяхме как лицемерието е издигнато на професионално ниво“, добави той.

България трябва да има доставки на газ от различни източници на природен газ. Трябва да има правителство, ние трябва да сме част от него, за да носим отговорност. Трябва да се запознаем с текущата ситуация, защото нещата са се променили. Нашите енергийни специалисти ще дадат решение“, подчерта Йорданов.

Повечето журналисти се плъзгат по последствията, а не по причината. Ние сме членове на ЕС и НАТО и няма да застанем на страната на Русия в тази война. Ние се присъединихме към санкциите. Отказахме искането на "Газпром". Имаше европейско потупване по рамото и обещания за действия, които останаха във въздуха. Германия, Гърция и Италия намериха начин за разплащане с "Газпром". Асен Василев отказа плащането. След това дойдоха посредниците“.

Щетите за България можеха да са по-малки, ако Асен Василев не се намеси в сфера, която не е неговата – за енергетика си има министър“, категоричен е зам.-председателят на ИТН.

Според него фактите са, че договорът с „Газпром“ дава възможност за по-ниски цени на природния газ, като по този начин инфлацията е щяла да бъде по-ниска.

Йорданов сподели, че на мястото на обявеното изграждане на завод за електрически автомобили край Ловеч има изграден фотоволтаичен парк.

"Никой не провери, че тази фирма не е направила един електроавтомобил в цялата си история", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Песимист
    Леле,леле,Тошко се възмущава от лицемерието.Това наглост ли е или друго,не знам.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари