Тошко Йорданов: Ако ПП са леко попречистени, вероятно следващият парламент ще се случи

1
„Третият мандат се провали като излезе записа на „Демократична България“, заяви още Йорданов
„Третият мандат се провали като излезе записа на „Демократична България“, заяви още Йорданов Снимка: bTV / стоп кадър

Доскорошният коалиционен партньор на кабинета обвини партията на Петков и Василев в корупция

Ако „Продължаваме промяната“ са леко попречистени, вероятно следващият парламент ще се случи, смята Тошко Йорданов от „Има такъв народ“, цитиран от bTV

Доскорошният коалиционен партньор на кабинета обвини партията на Петков и Василев в корупция.

Третият мандат се провали като излезе записа на „Демократична България“, заяви още Йорданов. По думите му от БСП така и не са обсъждали с тях управленската си програма. Той разкритикува и начина на провеждане на преговорите, тъй като програма на кабинета се обсъжда само ако имаш мнозинство.

В следващия парламент ще влезем колкото влезем. Хората решават. Отиваме на избори, другото са спекулации“, каза Йорданов.

На въпрос дали членовете на ИТН са се превърнали в политици, Йорданов коментира, че ако това означава да бъдат лъжци и лицемери – не са.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Абе , МИШОК
    ти вярваш ли си , че ще бъдеш в Парламента ? Почвай да пишеш скоростно сценарии за ТВ 7/8 и по-конкретно за героинята ви баба ВУНА ! Имам забележка , на баба Вуна едната цица виси по-надолу и прави за посмешище цялата ви смърдяща телевизийка.
  • -1
    1
    Митко Манафов
    Ставате все по симпатични
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари