Тошко Йорданов: Основен приоритет е да свалим това вредно правителство

0
Работата, която трябва да вършат депутатите, е да правят качествено законодателство. Това обаче видимо не се получава, смята той
Работата, която трябва да вършат депутатите, е да правят качествено законодателство. Това обаче видимо не се получава, смята той Снимка: БТА

Работата, която трябва да вършат депутатите, е да правят качествено законодателство. Това обаче видимо не се получава, смята той

Основен приоритет за нас е да свалим това вредно правителство.

Това каза председателят на Парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов преди началото на есенната сесия на 49-ото Народно събрание.

Колкото по-бързо падне това правителство, толкова по-добре за страната. За три месеца работа това Народно събрание прие няколко некадърни закона, за които после спешно се събра, за да ги ремонтира, и ги направи още по-некадърни. Работата, която трябва да вършат депутатите, е да правят качествено законодателство. Това обаче видимо не се получава“, смята Йорданов, цитиран от БТА.

Той коментира и решението заседанията на парламента отново да са в зала „Света София“ в сградата на бившия Партиен дом. „Имате мнозинство от комунисти, които си се прибраха в бившия Партиен дом“, посочи Тошко Йорданов.

Днес ще бъде открита есенната сесия на 49-ото Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    LOL
    На Славуца и Тошко основен приоритет от създаването им е да свалят всяко правителство което бъде поръчано от кукловодите. Вече колко пъти го гледаме тоя филм, ама техните гласоподаватели са подбрани дебили, за щастие малцинство :)
  • 7
    1
    Vgfre
    А вие като имахте възможност,защо не съставихте безвредно правителство?!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари