Тошко Йорданов: България няма достатъчно финансов ресурс за социални дейности

1
Изявления как всичко може да се оправи с държавна намеса просто не са верни, категоричен е Йорданов
Изявления как всичко може да се оправи с държавна намеса просто не са верни, категоричен е Йорданов Видео: NOVA

"Задават се трудни години."

За това алармира Тошко Йорданов от „Има такъв народ” в студиото на „Събуди се” по NOVA.

Изявления как всичко може да се оправи с държавна намеса просто не са верни”, категоричен е Йорданов и обясни, че България не е богата държава, която да има достатъчно финансов ресурс за социални дейности.

В момента държавата отделя огромно количество пари за социални дейности, но тези пари трябва да дойдат отнякъде. Ако икономиката не върви, другият вариант за взимане на пари за подобни неща е заеми”, каза народният представител от ИТН, но подчерта, че влизането в подобна спирала не е най-доброто нещо, което може да направи едно правителство.

Той коментира и цената на парното у нас. По думите му нулев ДДС на топлото ще понижи цената на услугата, но няма да е достатъчна мярка. „Тежко ще е”, смята депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари