Тошко Йорданов: Цената на тока ще стане три пъти по-скъпа след Нова година

0
Правителството е вредно, Делян Пеевски управлява държавата, каза той
Правителството е вредно, Делян Пеевски управлява държавата, каза той Видео: bTV

Правителството е вредно, Делян Пеевски управлява държавата, каза той

Правителството е вредно от начина, по-който се създаде. Това, което прави с тези 45 000 семейства е престъпление. Престъпление е, че вместо парите да отидат в този сектор ще бъдат откраднати. Престъпление е, че не са говорили с тях. Престъпление е, че не мислят за тях, а ги хвърлят на произвола на съдбата и ги лъжат. Престъпление е да унищожат енергийната независимост на страната“.

Това заяви председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в предаването „Лице в лице“ по bTV.

"ГЕРБ и ДПС са по-умни от ПП-ДБ и ги използват брутално. Отнасят шамарите ПП-ДБ. Рано или късно няма да съм им необходими", добави той.

След Нова година цената на тока ще се развърже и стане три пъти по-скъпа. С горивата ще стане забавно, каза Йорданов.

"Вчера бяхме на обсъждането на споразумението между протестиращите и управляващите. Още вчера беше ясно, че протестиращите няма да освободят АМ „Тракия“. Подписите на Борисов, Петков стоят, а на хората от магистралата няма подписи. Властта вчера не допусна журналисти. Отказаха нашето искане и да се излъчва онлайн. Вътре половината от протестиращите казаха, че няма да се подпишат и, че няма общо с техните искания. Ние отиваме и няма да вдигнем блокадите от магистралите. След което излезе премиерът Денков и каза – „Ние се разбрахме, блокадите се вдигат", заяви той.

"КНСБ някъде на третата или четвъртата почивка дадена от Делян Пеевски омекнаха. В кулоарите се носеха слухове, че имат да взимат някакви пари от държавата и няма да ги получат, ако продължат по същия начин. Те са предатели към техните хора", подчерта Йорданов.

Той подчерта, че протестиращите искат изтегляне на териториалните планове, защото 45 000 души ще останат без работа. „В Стара Загора и в региона почти всички под някаква форма работят с „Мини Марица Изток“. От тези 1,7 млрд. евро вместо да отидат за очистване на производството, за преминаване на други мощности, те отиват в приятелски фирми за правене на фотоволтаици, ветрогенератори, в които има работни места по-малко отколкото има в едно чейндж бюро“, добави Йорданов.

"Пеевски управлява държавата. Вчера тези, които бяха в залата около 100 човека видяха как Делян Пеевски нарежда на Денков, на енергийния министър, на коалиционните си партньори от ПП-ДБ, на Кирил Петков и Асен Василев какво може и какво не може, какво да направят и какво да не направят", коментира той.

Йорданов подчерта, че днес Германия отваря въгледобивната си промишленост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Тудоре
    Тудоре защо ти викат ибрика тудоре
  • 0
    3
    Африканска му работа.
    Освен грозен, нагъл и тъп е и неграмотен. Една цена няма как да е скъпа, стоката е скъпа, цената е ниска или висока. Ама това бай Аамед ли, Ковачки ли да му го каже на гномчето нагъзено.
  • 5
    2
    ЛОЛ
    И тази зима ли пак всички ше Омрем бе Тоше?
  • 10
    1
    Тожко, смърдиш на резак!!
    ДПС в действие!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари