Тошко Йорданов: Превъртяхме демокрацията

1
1989-та свалихме комунистите от власт, днес децата на комунистите управляват държавата. Честито на всички!
1989-та свалихме комунистите от власт, днес децата на комунистите управляват държавата. Честито на всички! Снимка: БГНЕС / Архив

1989-та свалихме комунистите от власт, днес децата на комунистите управляват държавата. Честито на всички!

Гласувахме дерогацията да остане. Считаме, че щом е дадена такава възможност на България от ЕК, България трябва да се възползва от нея. Това заяви депутатът от ИТН Павела Митова.

„Разбира се, ако ЕК са открили схеми и нарушения, то те трябва да се разследват и отговорните лица да понесат своята наказателна отговорност“, допълни тя.

"Превъртяхме демокрацията. 1989-та свалихме комунистите от власт, днес децата на комунистите управляват държавата. Честито на всички!“, заяви Тошко Йорданов.

„Ако случайно влезе Путин в България, както се притесняват от ПП-ДБ, мисля, че всичките им лидери, като си извадят биографията, ще бъдат посрещнати с фанфари, салюти, там с каквото черпят руснаците – водка и сельодка“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 3
    Каква злоба? Казва истината, прогресивните педали и дебили от ппдб много ги боли като им кажат истината и реват по западняшки "this is hate speeeeech!!!", щото друго не можете.
  • 2
    3
    Бивш
    Толкова злоба , в толкова малък човек !
  • -3
    2
    Александър
    Баща ти заспал като Иван Костов комунист и се събудил демократ! Или като Героя от Весе линово/Жабата/? Той са криел, а никой не го е търсил?
  • 3
    1
    Незнаещ
    Не зная през 1989г,на 19 години, дали си превъртял демокрацията или нещо в панталона си...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари