Томбола и модно шоу на "Влюбени в модата" в Mall Rousse

0
За всички посетители на изложението Mall Rousse организира две томболи
За всички посетители на изложението Mall Rousse организира две томболи

Днес е вторият ден от абитуриентското и сватбено изложение „Влюбени в модата“ в Mall Rousse. В него участват 35 местни фирми, чиято дейност е свързана с организирането и отразяването на сватба или абитуриентски бал, обединени от общото желание да дадат възможност на празнуващите да начертаят ясен план за предстоящото важно събитие.

Своята дейност и услуги представят сватбени и парти агенции, места за сватби и специални събития, сладкарски производители, фотографи и видеооператори, салони за красота и стил, DJ, производители на сватбени и официални облекла и много други.

За всички посетители на изложението Mall Rousse организира две томболи – една за завършващите училище и втора, за стартиращите съвместен живот двойки. От абитуриентите се изисква едно – да удостоверят с валиден ученически бележник, че са в последната си училищна година. Така влизат в надпревара за два ваучера, всеки на стойност 300 лева, които едно момче и едно момиче ще могат да използват в разнообразните магазини на Mall Rousse, за да се преобразят в истински крал и кралица за абитуриентския си бал.

На двойка бъдещи младоженци пък Mall Rousse ще помогне да осъществят пътешествието на мечтите си. Търговският център осигурява самолетни билети на стойност до 1000 Евро до дестинация по избор. Условието за получаване на наградите и в двете томболи е присъствието по време на заключителната част на Изложението в неделя, между 17:00 и 18:00 часа.

Днес от 15:00 часа на сцената ще се качи Даниела Паскалева, професионален сватбен агент от сватбен екип „Да и Да“, която в диалог с публиката ще разясни ролята на сватбената агенция в подготовката и организацията на специалния ден. Ще й асистират професионални декоратори от „Да и Да“, които ще запознаят присъстващите с най-новото и актуално в света на сватбената декорация за 2016 година. Професионалните фотографи Явор и Александър от „Седянков и Карчински студио“ ще поемат щафетата и ще са на разположение със съвети и насоки относно най-добрия подход към успешната сватбена фотосесия.

Кулминацията на двудневното Изложение ще бъде бляскаво модно шоу, започващо точно в 17:00 часа в неделя. В модния спектакъл ще бъдат представени колекции официални дамски рокли на „Adriana Rica“, “Грънчаров и син“ и магазин „Менделсон“; мъжките модни марки „Teodor“ и „Pierre Cardin“; обувки и чанти от магазини „ССС“, „Paolo Boticelli“ и „TendenZ“; съчетани с изящната бижутерия на „Азарини“, „Радианна Ювелир“, „Reni Luxury Gifts” и „Fantasy“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари