Русе е домакин на "Български панаир на модата"

3
Изложението ще радва русенци с голям избор на качествени облекла на ниски цени
Изложението ще радва русенци с голям избор на качествени облекла на ниски цени

От 22 до 27 септември Русе е домакин на традиционната среща на родните производители на дрехи с техните клиенти и партньори от региона - Националното изложение на производителите "Български панаир на модата", което се провежда в изложбени бунгала, разположени на улица "Александровска", към Парка на Младежта.

Настоящото издание на панаира ще се проведе под мотото "Училище здравей" и ще улесни родителите в подготовката на техните деца за училище. Представените на изложението фирми предлагат голям избор от детски и юношески облекла, бельо и чорапи, спортни екипи, якета, чанти и раници.

Всеки ден от 10 до 20 часа посетителите могат да се потопят в разнообразието на модни, стилни и не на последно място на добри цени - облекла, аксесоари и всичко необходимо, за да се почувствате елегантни и модерни.

На щандовете на изложението се предлагат дамски и младежки официални и спортни облекла,  качествено бельо от български производители, бижута, домакински текстил. Голям е изборът и за силния пол, който включва ризи, сака, панталони, трикотаж, спортни облекла. Помислено е и за нестандартните господа – предлагат се връхни, ежедневни облекла и трикотаж за "големи мъже".

Изложението ще продължи до 27 септември - събота и със сигурност ще радва русенци с голям избор на качествени облекла на ниски цени.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари