Тома Биков: В разследването "Барселонагейт" Бойко Борисов го няма

1
Няма доказателство изобщо, че има пране на пари по този казус, твърди депутатът от ГЕРБ
Няма доказателство изобщо, че има пране на пари по този казус, твърди депутатът от ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Няма доказателство изобщо, че има пране на пари по този казус, твърди депутатът от ГЕРБ

Ето какво още споделя Биков във Фейсбук:

"Много се радвам, че делото „Барселонагейт“ беше внесено в НС и така колегите да видят, че в това разследване Бойко Борисов го няма. Няма доказателство изобщо, че има пране на пари по този казус. Според мен това дело може да служи за пример, защото е само една медийна акция.

През последните 3 години прокуратурата се съобразяваше с политическата конюнктура, в която, ако беше прекратила това дело, щеше да бъде обвинена, че обслужва Борисов. Като не го прекратява, ние с основание пък можем да обвиняваме прокуратурата, че държи едни дела на трупчета и ги вади тогава, когато ѝ е удобно.

Още при избирането на правителството, то беше определено като некоалиционно. Ние имахме други предложения за структура на кабинета, но колегите от ПП не ги приеха. Те пожелаха да носят отговорността за изпълнителната власт. Още при преговорите акад. Денков обяви, че ако не изпълнява ангажиментите по управленската програма, ще подаде оставка. В предизборната кампания обещахме стабилност и работим за това. Ако бяхме отишли на нови избори нямаше да сме спазили най-сериозния си ангажимент".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Мунчо
    Там е Томе, там е.
  • 10
    2
    младен иванов
    Този нагъл ренегат нарече навремето Борисов карикатура на диктатор,и как щял да го вкара в затвора,Деница Сачева ги плещеше същите приказки,как Бойко бил мафиот и мутра.Антон Тодоров,уж разследващ журналист,написа книгата Шайка за Герб,а след това седеше редом в същата шайка,докато не му изстина мястото.Как паднахте толкова ниско,та сега сте глашатаите на герберския тартор.За колко сребърника ви купи той????Защото вие сте едни надупени и купени политици,празни и мъртви души,пластмасови политикани за еднократна употреба.Жалки сте,жалък си Биков.
  • 8
    1
    Бай Ставри
    Този идиот, воглаве с колегите му и Главатаря Винету, спешно трябва да бъдат осъдени и да излежават присъди!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари