Тома Биков: Като член на антикорупционната комисия съм готов да се занимая с Радостин Василев

0
Депутатът от ГЕРБ бил учуден от липсата на „битка” при избора на председател за Комисията по култура
Депутатът от ГЕРБ бил учуден от липсата на „битка” при избора на председател за Комисията по култура Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Депутатът от ГЕРБ бил учуден от липсата на „битка” при избора на председател за Комисията по култура

В кулоарите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза, че изборът на комисии ще бъде бърз, защото има консенсус за повечето то тях. Противоречия възникнаха по повод несъгласието на „Продължаваме Промяната” за предложения от ДПС председател на комисията за младежта и спорта, допълни той, предаде NOVA.

Заявката, че ПП ще предложат Радостин Василев е абсолютно скандална и неприемлива. Аз, като член на антикорупционната комисия, съм готов да се занимая с казуса на Василев - какво е вършил той в спорта”, беше категоричен Биков.

Той коментира още, че е изненадан от липсата на „битка” при избора на председател за Комисията по култура.

По повод исканата от депутата от ПП Иво Атанасов оставка на Вежди Рашидов Биков заяви, че това е извън конкретния казус и че опонентите им работят „наопаки”.

Биков потвърди, че ГЕРБ ще разговаря с всички политически формации. Той смята, че ако 48-то НС не излъчи правителство, то следва приетите от него закони да са с ограничен обхват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Тоя само като го видя...
    Уил Смит си вървял по една софийска улица, когато изведнъж срещу него излязъл тОма ПодБиков. Уил рязко му забил един мноо як шямяр, при което цайсите на ПодБиков излетели в небитието. - Защо ми изши тоя мноого як шамар? - попитал слисано ПодБиков. Да не би да ме обърка с Крис Рок? - Ами не, не те обърках с Крис Рок. Той е черен и е симпатичен. Ти си ебаси противното мекере, затова те издрънчах.
  • 5
    1
    Така ли?!
    Така ли ма,Цанке?! Так ли бе, нищожество и банкянски лакей, дето щеше да вкарваш в затвора сикаджийската мутра, ама се отказа, че и припълзя като червей в двора в Банкя да му лижеш задника и да му въртиш свирки?! А, готов ли си да "разследваш" грабежите и престъпленията на Крадлев, вашият герберастки спортен министър, който извърши чудовищни престъпления и чудовищни далавери? А защо не разследваш милионерката, "Веселата" вдовица за конфликт на интереси, за кражби, за престъпления и срамни договорки с вас- герберастката пасмина и с ДъПъСъ-то на Карадайрето?! Нищо, тази кремълска подлога и слугиня на началника й от село Славяново все някога ще си плати за безобразията, наглостта, лъжите и цинизма! И ще си плати много по- скъпо дори от мъжа си- алчния и ненаситен мерзавец, който остави на улицата хиляди хора, който ограби и чиито бизнеси открадна!И чиито клетви го стигнаха и седя 10 години в кревата като жив труп! Господ не забравя ма "Весела" вдовице! И теб няма да забрави, сигурна да си!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари