Радостин Василев: Втори ден функционира правителството на срама!

4
Да правиш обща коалиция с ПП - ДБ и конституционна реформа с ДПС е най-отвратителното нещо, заяви независимият депутат
Да правиш обща коалиция с ПП - ДБ и конституционна реформа с ДПС е най-отвратителното нещо, заяви независимият депутат Видео: NOVA

Да правиш обща коалиция с ПП - ДБ и конституционна реформа с ДПС е най-отвратителното нещо, заяви независимият депутат

Втори ден функционира правителството на срама, те ще се изядат помежду си. ГЕРБ - СДС търси и друга опора в ДПС”. Това заяви независимият депутат Радостин Василев, предаде NOVA.

По думите му вчера с гласовете на ГЕРБ - СДС и ДПС, с помощта на "Възраждане" и ИТН избраха Пеевски за член на конституционната комисия, а днес всички отричат.

Да правиш обща коалиция с ПП - ДБ и конституционна реформа с ДПС е най-отвратителното нещо, което новата политическа история на България е виждала”, подчерта още независимият депутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари