Той направи снимка на бременната си жена... и още някой!

0

Анджелин Мозер от Флорида била бременна в деветия месец, когато решила да си направи една малка фотосесия със съпруга си Дан.

След кратък размисъл развълнуваната двойка решила, че няма нищо по-прекрасно от снимка на брега на океана. Затова и без колебания двамата се запътили към морския бряг. Фотосесията на брега на океана преминала прекрасно. Анджелин изглеждала просто божествено на фона на вълните. Но когато съпрузите се прибрали вкъщи и внимателно разгледали снимките на компютъра си, се натъкнали на нещо шокиращо.

Оказало се, че на една от снимките са успели да запечатат делфин, който грациозно изскача от водата, сякаш специално е изчаквал момента, за да попадне в кадър. Анджелин решила, че това е добър знак и постнала снимката във Фейсбук. Снимката се превърнала в истински хит и се разпространила като вирус в мрежата. 

Само няколко дни, след като била заснета удивителната фотография, Анджелин родила здраво момченце. Родителите го кръстили Флипър и с нетърпение очакват малкият да порасне, за да му разкажат тази изключителна история.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари