Жената, транспортирана с хеликоптер от Пирин, е загубила бебето си

3
Тя е била в 11 гестационна седмица
Тя е била в 11 гестационна седмица Видео: bTV

Тя е знаела, че бременността не се развива, както трябва, обясни д-р Радка Божикова

Директорът на болницата в Разлог д-р Радка Божикова обясни, че спасената бременна жена от района на връх Вихрен е загубила бебето си.

Беше направено всичко необходимо, за да може да се спре кървенето. Пациентката е знаела, че бременността не се развива, както трябва. Най-вероятно е вследствие на високата надморска височина, физическото натоварване“, обясни д-р Божикова, предава bTV.

Припомняме, че вчера планински спасители и военен хеликоптер помогнаха на бременна жена, която е получила обилно кръвотечение. Акцията е светкавична и жената е транспортирана с хеликоптер до болницата в Разлог.

„Сигналът е подаден в 15:38 часа за 36-годишна жена с обилно генитално кървене. Беше направена перфектна организация, пациентката беше свалена до място, където да може да кацне вертолета. Пациентката беше транспортирана до болницата, очакваше я екип от акушер-гинеколог, анестезиолог, реаниматор. Бяха оказани необходимите действия за бързо спиране на кървенето“, обясни д-р Божикова.

Тя е била в 11 гестационна седмица, в момента е в стабилно състояние и се чувства добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Vcxxdfgh
    Безотговорна и нагла!!!!Сега пак докторите ли са виновни?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари