ТИР-ове се опитват да влязат в Парка и препречват пътя на линейка

8

Не искам да го кажа възпитано! Искам да извикам просташки и грубо!

Не ме интересуват оправдания, колко малко хора имат КАТ и Полиция и как не могат да спират ТИР-ове нарушители!

Ние, русенци искаме, решението как ще го направите е ваше! Не искаме ТИР-ове в града. На снимките виждате как се опитват да влязат в Парка и препречват пътя на линейка.

Стига оправдания!

Ако не можете да се справите с пътната обстановка и безопасността на русенци, предлагам да се разгледат управленските възможности на шефа на КАТ и на РДВР. Да застанат на тези позиции хора, които могат да се справят!

Галичка Николова / Обществен съвет Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    19
    до 9
    Транспортен лист се издава месеци преди ТИР-а да влезе в града. Какво да направи тираджията като влиза в града и маршрута му е разкопан? Ей, всички станахте специалисти. На не му е кеф, че се набутва по някакви сокаци.
  • 0
    18
    до 17
    Какъв българофил си, Хасане!:) Ти си дебил! Имаш мислене на болшевик, изразни средства на болшевик, а мисли на американец. Кое ти е българофилското, бе смотан? Ти си по природа червен, който се е пребоядисал защото е сменил господарите от ония със сърп и чука на другите, с шареното знаме. Нищо българско няма в теб, за съжаление и нищо разумно няма в думите ти. Червен простак станал подлога на хамериканците и напъващ се да се покаже колко е верен. Ти си роб, бе! Рая! :(((
  • -2
    17
    SaliOkka
    Ама той Борисов ви го каза , че сте лош материал и че на умен човек акъл се набива, а на прост к*р.Тука сте останали главно опростени индивиди, свеждащи живота си до толкова, че да се нахраните, да изрежете бричките си и да ударите комшийката.
  • -9
    16
    До 16 рашистки трол
    Аз съм БЪЛГАРОФИЛ, за разлика от вас, антибългарските руслюмани! И Светът върви към унищожение на тумора Сатрапия, за благото на целия нормален Свят! Всъщност благодарение на изкукалия късокрак диктатор Владолф Путлер ще си е направо самоунищожение на Сатрапия! Айде сега пак пускай тъпите си усмивчици! ХАХАХАХАХАХА
  • 6
    15
    до 15
    Защо, бе теле? Ти там ли си ги чакал?!:) Та, защо не отидеш да се биеш в Украйна, бе пъзльо? Тъкмо ще ни освободиш от ненужното си присъствие и едва ли някой ще плаче за теб, в това число и Херо ханъм .:) Аман от краварофили и други загубеняци, които нямат представа как е устроен света и накъде върви.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари