Тийнейджърка закла баща си

1

Ученичка от подмосковното градче Истра, е заподозряна за убийството на баща й и за нанасяне на тежки увреждания на майка й.

15-годишното момиче само пристигнало да се предаде в полицията, съобщава Блиц.

Вика К. признала вината си и изяснила причината за жестокото клане - родителите не я пускали да излиза и забранявали срещи с 18-годишния й приятел Саша.

След като се скарала с баща си, девойката се разплакала и избягала в банята.

Заключвайки се в помещението, тя написала съобщение на Саша и споделила обидата, като му направила страшно предложение - заедно да убият семейството й, което им пречи на любовта.

Младежът напълно подкрепял Вика К. и когато родителите й легнали да спят, тя го пуснала в апартамента. Двамата приближили към спящия баща и го заклали, а майката наръгали с нож. 

По-късно върху тялото на бащата са открити около 30 удара с нож. Майката е жестоко ранена, има черепно-мозъчна травма, сътресение на мозъка, множество прорезни рани на главата и по крайниците.

Момичето признало пред следователите, че се готвело да убие и голямата й сестра Саша, с която били в лоши отношения.

Но сестрата успяла да се скрие. 

След престъплението ученичката и приятелят й избягали от домовете си и заминали за Рязан. Там разбрали, че е по-добре да се предадат и да признаят всичко. 

По думите на съседи, семейството на Вика било порядъчно, родителите се притеснявали за дъщеря си, но така и не успели да намерят общ език с нея.

Тя израснала като трудно дете, в пубертета започнала да употребява алкохол, направила си пиърсинг, държала се агресивно.

На страниците си в социалните мрежи момичето публикувало депресивни статуси, влязло в група за самоубийци, серийни убийци, социопати.

Вътре в мен е ад. Тук могат да живеят твоите демони, написала тя дни преди да убие баща си. Съдейки по всичко това, Вика се готвела да извърши престъплението.

На момичето ще бъде извършена психиатрична експертиза. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари