Тийнейджър уби 4 души, докато предава на живо във Фейсбук

0
Задържаният има криминално досие за други прояви на насилие
Задържаният има криминално досие за други прояви на насилие

Задържаният има криминално досие за други прояви на насилие

19-годишен тийнейджър хвърли в ужас жителите на американския град Мемфис, след като откри безразборна стрелба от колата си, докато я кара. Младежът е обиколил улиците на града, стреляйки напосоки от автомобила си, при което най-малко четирима души са загинали, а трима са ранени.

Заподозреният е катастрофирал, преди да бъде арестуван от полицията в района на Уайтхейвън в града. В момента той се намира в ареста, информира в-к "Уошингтън Пост", цитиран от Novini.bg.

Задържаният е бил идентифициран като Езикел Кели и има криминално досие за други прояви на насилие. През тази година той е бил предсрочно освободен от затвора, прекарвайки 11 месеца при първоначално наказание от 3 години.

От полицията в Мемфис съобщиха, че Кели е предавал на живо във Фейсбук престъплението, което вече е премахнато от социалната мрежа.

Началникът на полицията в Мемфис, Серелин Дейвис, потвърди смъртта на четирима души по време на пресконференция, което деяние определи като "безразборна стрелба в движение".

"Разярен съм, хората са изплашени и гневни. Това не е начин на живот", заяви пред медиите кметът на Мемфис Джим Стрикленд

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари