Тихомир Стойчев: Акцията на спецпрокурори в ДАНС беше показна

0
И според Горан Симеонов, ръководител на Асоциацията на разузнавачите от запаса, в акцията има показност
И според Горан Симеонов, ръководител на Асоциацията на разузнавачите от запаса, в акцията има показност Снимка: bTV

И според Горан Симеонов, ръководител на Асоциацията на разузнавачите от запаса, в акцията има показност

Спецпрокурори влязоха в ДАНС при акция срещу руски шпиони. В нея участваха и контраразузнавачи, които разследват собствените си колеги.

Акцията беше показна и това е поредицата от показни акции. Страхувам се, че отражението на това ще бъде тежко за бъдещите отношения между съдебна и изпълнителна власт – и особено МВР и службите за сигурност. В тази сложна ситуация това не ни трябва“, коментира в „Тази сутрин“ Тихомир Стойчев, бивш директор на Централна служба за борба с организираната престъпност (ЦСБОП).

Според информацията има задържани действащи служители на ДАНС.

И според Горан Симеонов, ръководител на Асоциацията на разузнавачите от запаса, в акцията има показност.

Според данните е образувано досъдебно производство – тоест има сериозни предположения. Ако се докажат, това действително ще е пробив в системата на специалните служби“, каза Симеонов.

Като връх на всичко министър-председателят говори за диаспора. Това значи, че има руска диаспора, поне аз така го разбирам“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари