Тихомир Безлов: Взривовете в Карнобат трудно могат да се обяснят като случайност

0
Имаше и други инциденти във военни заводи, но само г-н Гебрев си позволи да коментира в посока руска намеса и руско участие, каза експертът
Имаше и други инциденти във военни заводи, но само г-н Гебрев си позволи да коментира в посока руска намеса и руско участие, каза експертът Видео: Euronews Bulgaria

Имаше и други инциденти във военни заводи, но само г-н Гебрев си позволи да коментира в посока руска намеса и руско участие, каза експертът

„Това, което виждаме от вчера, е трудно обяснимо като случайност. Инциденти във военни заводи и складове за военна продукция обикновено ги обяснявахме с проблеми в технологията, човешка грешка, несъобразяване на собствениците с условията… След тази вълна от обяснения, някъде от 2020 г. се появи тази хипотеза, че вероятно има участие на чужди служби и инцидентите не са случайност, а предизвикани.“

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията относно взривовете в Карнобат.

Ето какво още сподели той:

Ние нямаме някакви директни доказателства, имаме симптоми и индикации. Преди почти една година имаше подобен инцидент в същия склад на г-н Гебрев в Карнобат. Ако се погледне във времето, инцидентите от различен характер, които бяха свързани с г-н Гебрев, също са твърде голям брой, за да са резултат от някаква случайност.

Самият опит за убийство на г-н Гебрев, на неговия син, на неговия изпълнителен директор, са в групата, където вече нещата са доказани.

Имаше и други инциденти във военни заводи, но само г-н Гебрев си позволи да коментира в посока руска намеса и руско участие.

Карнобат е едно сравнително малко градче. И ако имате добра агентура в района, би трябвало да имате някакви идеи какви движения се случват там.

Някои западни анализатори наричат Пригожин „ходещ мъртъв човек“. Тяхната прогноза е, че при такова унижение, което Путин претърпя, неговата съдба е еднозначна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    N2, бацко, евроджендърче...
    Ма си и "ентелегентен", баце, еша си нямаш! Сега е "мейнстриймно" всичко лошо да се хвърля на Русия, някак си е "фиешън"! А дали не са виновни лошите условия на труд, съхранение, малограмотност? А, не, козяк не ни ги е вписал тези неща в "лишчетата"! И, козяк, незачет! Опорките и днес, като ката ден, много нефелни, бе! Не може ли нещо по-друго? Сега, верно, че за евроджендърския планктон са супер, че даже и дупер! Ама ..! И, бацко N2, не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе и днес! Анадънму?
  • 0
    2
    До Васил
    Васил, поредния малоумен русороб. Поздравления!
  • -3
    1
    Васил
    Поредната публикувана простотия .Поздравления !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари