Тази линейка с парите от СМС-сите ли е купена?

4
Червеният кръст има толкова големи резерви, че сигурно може да помогне и на децата в Африка
Червеният кръст има толкова големи резерви, че сигурно може да помогне и на децата в Африка

"Извинете, ама не ви ли е малко срам?

Не се ли срамувате от това, което правите всички телевизии накуп? Какво правите в момента, правите добро ли, помагате на някой в беда, там сте при ранените с подаръци, строите къщи ли или си правите рейтинги на гърба на хората! И трите телевизии се надпреварвате да тръбите в ефир молбата на един Червен кръст, който има такива големи резерви, че може да помага и на децата в Африка!

Така се изложихте с тези апели, така се изложихте! Защо си мислите, че хората ви вярват и ще пуснат есемеси! Защо я няма държавата - пак питам аз, къде са институциите /не Червен кръст, не неправителствени организации/, къде са депутатите, къде е народното събрание в цялост, къде е резерва за бедствия и аварии? Защо досега не са преведени вече парите и не са настанени хората в големите градове, докато им се построят техните, а са настанени във фургони?

Нима е трудно да напишеш един ордер и да се подпишеш за дадена сума, която ще помогне на даден човек? Да, много е трудно, това е най-трудното нещо на света! Защо се бавите с тези есемеси, защо просите от хората, защо търкаляте едни и същи фрази вече два дни и не можете да се справите с 20-30 къщи и покриви!

Толкова ли държавната хазна няма пари за къщите на тези хора, ами се правите на просяци и каните кого ли не - то не беше Тити, дето пак се разрева, то не беше Гала с увисналата муцуната и й бяха потънали всички гемии и тя да моли за помощ, то не беше Нана, чийто мъж дарил 10 хиляди лв./добър рейтинг и добра реклама на семейството - нужно ли беше да се тръби, че е помогнал - когато правиш добро - не го казвай, има кой да го оцени/, то не бяха звезди от небето и екрана да молят за помощ, то не беше чудо!

Смешни сте и сте жалки всички телевизии вкупом! Щом като държавата не може да се справи с 30 къщи, какво остава за нещо по-голямо!?!?! Отвратително! Спрете се вече и не се правете на клоуни!

Бог да пази България!..."

Автор: М. Малчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари