Тежка загуба за Локо (Русе) срещу Хитрино

0
Това бе най-слабото представяне на „железничарите“ през този сезон
Това бе най-слабото представяне на „железничарите“ през този сезон Снимка: Салим САЛИХ / Shumen Football News

Локомотив (Русе) загуби с 0:5 гостуването си срещу „Хитрино“ в среща от поредния кръг на първенството в Североизточната трета лига.

Мачът, игран на стадион „Панайот Волов“ в Шумен, ще се запомни с най-слабото представяне на „железничарите“ през този сезон.

Отсъствието на основни титуляри, късата резервна скамейка и контузии в хода на самия двубой допринесоха за тежката загуба.

Освен контузените Мартин Иванов и Станимир Ангелов, поради лични ангажименти в чужбина срещата пропусна и защитникът Ивайло Иванов. Още в 15-ата минута на мача в Шумен неприятна травма споходи опитния халф Мартин Недков и се наложи той да бъде заменен принудително.

Домакините от „Хитрино“ се възползваха от несигурността на защитата пред вратаря Радосвет Христов и поведоха още в 8-ата минута чрез Преслав Пасев. С нови два гола на сметката си, съответно в 22-ата и 25-ата минута, Пасев оформи своя хеттрик още преди да е изтекъл и половин час игра.

През второто полувреме играчите на „Хитрино“ продължиха да диктуват събитията на терена. Мехмед Сабри покачи в 68-ата минута, а четири минути по-късно Ивелин Василиев оформи крайното 5:0.

„Отново имах проблеми с групата за това гостуване и се наложи да включа попълнения от нашите юноши. Освен Недков, през първото полувреме се контузи и защитникът Перчемлиев, но се наложи да го оставя на терена, за да не довършим мача с десет души. Играхме слабо и представянето ни бе далеч под очакванията ми, което личи и от крайния резултат“, сподели след края на срещата в Шумен старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

В следващия кръг тази сряда, 17 април, от 16:00 часа „железничарите“ ще посрещнат Калиакра (Каварна), а другата неделя, 21 април, ще гостуват в Суворово.

Съставът на Локо (Русе) срещу „Хитрино“: Радосвет Христов, Огнян Брайнов (капитан), Кристиян Атанасов, Владимир Перчемлиев, Мартин Рачев, Мерт Хасан, Мартин Недков (15′ – Ерсин Енверов), Даниел Костадинов, Динко Станчев, Дениз Неджмиев, Радомир Хараланов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари