Тежка катастрофа на варненския булевард "Левски"

5

Единият автомобил събаря бетонна стена и пада от моста на подлеза на долното ниво от пътния възел

През нощта в град Варна, на булевард "Левски", възникна пътно-транспортно произшествие между два леки автомобила. След сблъсъка, единият автомобил се отклонява и събаря част от бетонната стена и мантинелата, като пада от моста на подлеза към долното ниво на пътния възел. В резултат на инцидента се отчитат материални щети, но за щастие няма пострадали хора.

Според непотвърдена информация, пробата за алкохол на водача на падналия автомобил е показала ниво от 0,45 промила. Също така, според непотвърдена информация, пробата за наличие на опиати също е дала положителен резултат. Водачът на синия автомобил е предизвикал пътното произшествие.

За да потвърдим тези данни, е необходимо да изчакаме официалната информация от компетентните органи. Работи се по установяването на всички подробности около инцидента и ще бъде започнато съответното разследване от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    fh
    абе обръщам телефона пак не мога да разбера какъв модел е
  • 0
    1
    johny
    Няма такова малоумие !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари