Тежка катастрофа на пътя Велико Търново - Русе взе 3 жертви

5

Тежка катастрофа на пътя Велико Търново - Русе взе 5 жертви

Тежка катастрофа между автобус с румънска регистрация и лека кола с - нидерландска, е станала около 3 часа в нощта на 6 август на пътя Велико Търново - Русе, в участъка между селата Куцина и Поликраище, предава NOVA.

По първоначални данни автобусът удря лекия автомобил, който е бил спрял на аварийна площадка, и след това се удря в дърво. Има 3-ма загинали и 9 ранени, един от които с тежка черепно-мозъчна травма, пътували с автобуса. Няма пострадали пътници от лекия автомобил. Пътят в участъка е временно затворен. На място има екипи на полиция, пожара и  "Спешна помощ".

В автобуса са пътували общо 25 човека. Двамата водачи са задържани. 

Участъкът ще остане затворен поне до обяд. Автомобилите се пренасочват през Самоводене, Ресен, Обединение и П. Тръмбеш. Причините са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство. Разследването на тежкия пътен инцидент ще бъде поето от следователи от Национална следствена служба. По късно на мястото на катастрофата ще пристигнат следователи, които ще извършат допълнителен оглед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    12
    Севернобългарин
    Този геноцид от страна на софиянци към народа от Северна България вече не се търпи. Наглите шопи си направиха магистрали за където искат. За Бургас, За Турция, За Гърция, За Сърбия. Тук в Северна България кучета ни яли. Даже спират започналите проекти. А трябва ли да сметнем колко пари и такси влизат от Северна България. Само колко винетки и тол такси се плащат за пътя Русе - Търново - Капитан Андреево. Със сигурност са много повече от колкото София - Солун. Да, ама нали шопите трябва да отидат на моренце в Гърция. Затова парите пълучени от нашите разбити пътища отиват за онези разглезени шопчета. Докато не се вдигнем всички от Северна България - това ще продължи. Стига сме били роби на наглите "столичани". Изпълзели от землянки и коптори, заврели се в някоя панелка в Люлин 28 микрорайон или в Овча купел 15 район, и вече са софиянци. С огромни претенции. Смятат, че тука в прованса ядем доматите с колците и ходим с цървули. БАСТА! Това не се търпи.
  • 13
    11
    Това маркировка ли е?
    Вижте снимката горе направена е според мен при огледа на ПТП в тъмната част на денонощоето.Това може ли да е маркировка за този участък от пътя? Някъде да отразява и блести срещу обектива на снимащия? В края на лентата по посока на движението не виждам пътна маркировка с която да е нагледно че може и да се хлъзнеш към банкета на пътното платно и у нивата,двора,канавката...според зависи.... ужасни хора управляват България и контролират средствата за нуждите на обществото,транспорт,пътища,образование,сигурност,здравеопазване,култура и прираст на населението.....
  • 9
    10
    ....послеслов
    .Няколко пъти пътувам за София и като наближа гр.Бяла гледам един стар черен път превърнат в изход за тежкотоварни къде са изтървали пътя у ряката Това е от дясната страна на пътната лента в посока Бяла и от дясно по посока на движението.Не знам ако някой изтърве козите и успее по някакъв магически начин да се шмугне с машината дали няма срещу него да излиза селскостопанска машина или в тоз момент Щърбан да е вкарал колата и да дупи стрина Дюлка младата булка.Това съоръжение е плод на "изпразване на мисъл от гербаджийска мастурбация" по начина по който е направено и обозначено с маркировки и нужните указателни или задължителни или предупредителни знаци,а за осветеност на този дял от участъка мисля че не може да се говори,а е нужно да е задължително.. Поне в края на спасителната "лента или горски резервен черен път ли е или не знам какво е да се сложи пясък по ред и начин определен според техническите изисквания за такъв тип съоръжение.Ужасна тъпня бе г-н НУЛЕВ...!!!!! УЖАСНИ РАБОТИ СЪТВОРИХТЕ.....
  • 9
    9
    Човек с някакъв ОПИТ
    Да ПОПИТАМ ПП"ГЕРБ",ЗАЩОТО ТЕ УПРАВЛЯВАХА ДВА МАНДАТА И КУСУР.ДА ПОПИТАМ И НОВИТЕ ВЕЧЕ ВЧЕРАШНИ.ДА ПОПИТАМ И БСП И СДС И НДСВ И ДПС И ДСБ И ВМРО. ПИТАМ ЗАЩОТО ВСИЧКИ БЯХА НА ТРАПЕЗАТА: ГЛЕДАМ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА И НЕ ВИЖДАМ В ТОЗИ СЛОЖЕН УЧАСТЪК ОТ ПЪТЯ АМА НИКАКВА МАРКИРОВКА ДАЖЕ И ОТ ОНАЯ КЪДЕТО БОЯТА Е НА ВОДНА ОСНОВА,ПИШАТ ЧЕ ИМА ПЕРЛА И Т.Н. И СЛЕД МЕСЕЦ И НЕЯ Я НЯМА. ТА КЪДЕ СА МАРКИРОВКИТЕ НА ПЪТНОТО ПЛАТНО,ПЪТНА ЛЕНТА И ТАМ СЕ МЯРКА НЕЩО КАТО ОТБИВКА АМА КЪМ НИВАТА ЛИ Е ВДАДЕНО ИЛИ ПРОСТО ПРЕСКОК ОТ ЛЕНТАТА И ХО.О.О....П.П......... НА ОТБИВКА.ГЛЕДАХ СНИМКИ НАЙ РАЗЛИЧНИ И ОТ САЙТОВЕ РАЗЛИЧНИ. АМИ МИСЛЯ ЧЕ ОТГОВОРНИ ЛИЦА ОТ АГЕНЦИЯ ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА,ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НЯКОЙ СИ ,КМЕТ НЯКОЙ СИ И ДИРЕКТОР /РИ/ НА ОД-МВР-ТА НЯКОЙ СИ СА ЗА РАЗПИТ ПО СЛЕДСТВЕНО ДЕЛО ЗА ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ УЧАСТИЕТО В "ПРОФИЛАКТИКАТА" НА ПТП И ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО НА ТАКИВА Е ОСНОВНА ГРИЖА И ЗАДАЧА НА МВР- НЕ ТОЧНО НА КАТ,А НА МВР. МОЛЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ПРОВЕРЯТ КОЛКО РАПОРТА,ДОКЛАДИ ИМА ОТ РАЙОНЕН ИНСПЕКТОР НА МЕСТНОТО РПУ ИЛИ УЧАСТЪК,ОТ НАЧАЛНИК РПУ ДО НУЖНАТА АГЕНЦИЯ ИЛИ ОБЛАСТНА УПРАВА,А ЗАЩО НЕ И ПРОКУРАТАУРА ЗА ОПАСНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТЕН УЧАСТЪК? ЛИПСА НА МАРКИРОВКИ,ЗНАЦИ,А НЯЙОЙ СКРИТИ ЗАД ДЪРВЕТА ИЛИ ИЗТРЪГНАТИ????? КОЙ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТАЗИ РАБОТА? ОТДЕЛВН Е ВЪПРОСА КЪДЕ Е БИЛО СПРЯЛО МПС В ТЪМНАТА ЧАСТ НА ДЕНОНОЩИЕТО И В КАКЪВ СИГНАЛЕН ВИД Е БИЛО ИЛИ Е БИЛО НА БЕЗОПАСНО ИЛИ ОБЕЗОПАСЕН УЧАСТЪК ОТ ПЪТЯ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПРЕМИНАВАЩИ В УСЛОВИЯТА НА ЛИПСВАЩА МАРКОРОВКА И Т.Н. ? Я ДА СЕ НАПРАВИ ДЕБАТ ПО ТЕМАТА...
  • 13
    8
    Мирко
    Да благодарим на Бойко Борисов, Пламен Дулчев НуЛев и АПИ! Слава, слава, слава ...!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари