Тежка катастрофа край Пловдив

0
Удариха се мотор и кола на изхода на село Скутаре
Удариха се мотор и кола на изхода на село Скутаре Снимка: "Марица"

Удариха се мотор и кола на изхода на село Скутаре

Кола и мотор се сблъскаха тежко до Пловдив.

Инцидентът е станал тази сутрин на изхода на село Скутаре, в посока село Рогош, информира "Марица".

На място след подаден сигнал са пристигнали полиция и линейка. Ударът е бил страничен. Лявата част на колата, откъм шофьорското място е смачкана. До нея е и падналият мотор, също с материални щети.

37-годишен моторист е в тежко състояние след инцидента, допълни пловдивската медия. Той е в шокова зала на Спешното отделение на УМБАЛ "Свети Георги" с множество фрактури. Ще бъде поет от различни специалисти и настанен в лечебното заведение. Лекарите правят всичко по силите си, за да го спасят.

Шофьорът на колата, на 61 години, е изпробван с техническо средство, което отчело положителен резултат за употреба на наркотици.

На местопроизшествието се извършва оглед, движението се регулира от полицейски служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    Първия глупак каращ с 80 матора си е вече курбан. Дори да го изправят на крака, той ще е щета за данъкоплатеца до края на дните си, защото освен да си измие чиниите и гъза друго няма да може да прави.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари