ТЕЦ - Русе се готви за планов ремонт

0
Топлата вода спира в целия град от 21 август до 11 септември
Топлата вода спира в целия град от 21 август до 11 септември Видео: Русе Медиа

Топлата вода спира в целия град от 21 август до 11 септември

От края на миналата седмица е започнала подготовката на трасетата, където ще се извърши подмяна на тръбите по южната водна магистрала на „Топлофикация - Русе“. Целта е да може да се извърши максимално много дейност за времето, за което ще бъде спряна топлата вода в целия град. Освен профилактика на съоръженията в самия ТЕЦ - Русе, ще се подменят тръби от магистрални тръбопроводи и клонове, които захранват града, предава Русе Медиа.

В момента се извършва разкриване на колектор в района на КАТ, където в 100-метров участък ще се подменят тръбите. След приключване на първия етап, ще се продължи с подмяната на още един участък в района, който също е около 100-тина метра. Целта е работата по подмяна на трасетата да може да се извърши за времето, за което е спряно топлоподаването към града, тъй като освен на този участък, ще се работи и по северната магистрална линия.

Топлата вода ще бъде спряна в целия град следващата седмица от 21 август, като неудобството за абонатите ще продължи 3 седмици до 11 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    20
    До 16-ти
    "Учените и умните ще затрият света" - баба Ванга.
  • -1
    19
    13.08.2023 23:15 РМ
    БЯЛА ДИМНА МАГИСТРАЛА СЕ Е ПРОТОЧИЛА НАД ГР.РУСЕ.МИРИШЕ НА БОКЛУК.ПРОСЛЕДЯВАМЕ С ПОГЛЕД В ЯСНОТО НОЩНО НЕБЕ "БЕЛИЯТ МЛЕЧЕН ПЪТ" ДЪЛЖИНАТА НА КОЙТО Е КИЛОМЕТРИ,СТЕЛЕ СЕ И НЯКЪДЕ НАД ВЪЗРАЖДАНЕ И ПАРКА РЕКАТА ОТ ДИМ ТЕЧЕ ПОСОКА РУМЪНИЯ. ЗАПАД/СЕВЕРОЗАПАД. ДРУГИЯТ КРАЙ НА БЯЛАТА ДИМНА РЕКА ОТИВА КЪМ ИЗТОЧНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА И СЕ ЗАБОЖДА В ВИСОК КОМИН ,ЛАТО ПРЕДИ НЕГО СЕ ВИЖДАТ ЧЕРВЕНИ СВЕТЛИНИ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ МА НЯКАКВИ КУЛИ НА РАФИНЕРИЯ ПРИЛИЧАТ.МИРИШЕ НА БОКЛУК.ДИМУТ СЕ СТЕЛЕ С КИЛОМЕТРИ И Е НА ИНТЕРВАЛИ ОТ 10/15 МИНУТИ. ТОЯ ПЪТ ВИКАМ,ДА МУ МИСЛЯТ РУМЪНЦИТЕ И МАЛКО ОТ КВАРТАЛ ВЪЗРАЖДАНЕ.ДОБРЕ СМЕ. ДИМИ 15/20 МИН. И СПИРА.СЛЕД МАЛКО ПАК.МИРИШЕ.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.ДА МИРИШЕ НО ДА НЕ ГО ДИШАМЕ.ПУСКАТ НА ПОРЦИИ.
  • 1
    18
    Илиян Хр. Хр.
    Ако бяхте ме избрали за Директор, всичко щеше да е наред вече. Тоест щях да фалирам ТЕЦ-ъ.
  • 3
    17
    Ай, майчицееее до 12
    Пич, сериозно, консултирай се със специалист по дислексия. Словореда ти е сериозен симптом. Остави това, и знанията ти по енергетика са проблематични. "Завладя ме" с това, че парата била отпадъчен продукт.
  • 4
    16
    Ей ся
    Ни се Е ба мама та
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари