Малката Кобра разби първия си съперник

11
Тервел прегази хърватина Томислав Рудан в зала "Арена Армеец" за по-малко от три рунда, поваляйки го с технически нокаут
Тервел прегази хърватина Томислав Рудан в зала "Арена Армеец" за по-малко от три рунда, поваляйки го с технически нокаут Видео: gongbg

По страхотен начин започна кариерата на професионалния ринг на по-малкия брат Пулев - Тервел.

Брозновият медалист от Лондон смаза хърватина Томислав Рудан за по-малко от три рунда и го повали с технически нокаут, показва Нова телевизия.

Под бурните овации и скандирания на препълнената "Арена Армеец" Тервел направо съсипа от удари опонента си. В първите два рунда той дори не позволи на хърватина да му нанесе удар.

В същото време на два пъти свали Рудан на земята, като реферът му брои до 8, преди да го вдигне отново за схватката. По всичко си личеше, че хърватинът няма да изкара мача, защото постоянно търсеше клинчовете, а и му беше направена забележка за влизане с главата напред.

Силите му не издържаха и само минута след началото на третия рунд Рудан се озова на пода и просто не можа да стане след това. Публиката избухна в див екстаз, а реферът вдигна победоносно ръката на Тервел.

„Практиката бе да не получавам удари. Ясно бе, че бях по-добрия боксьор. Благодарен съм за огромната подкрепа. Няма как да повлия на един спортист когато играе пред домашна публика. Реално аз и преди това казах, че няма спор за разликата в класите. Независимо, че той има 25 мача на професионалния ринг, но класата си е класа. Имаше предстартова треска. Няма как да няма“, започна Тервел Пулев.

По време на мача публиката не спря да вика името на българина и да скандира "Българи, юнаци!", за да го надъха по най-добрия възможен начин за тази битка.

Подобно на брат си Кубрат, и Тервел излезе по пътя към ринга под звуците на AC/DC. Но за разлика от Кобрата избра парчето Highway to hell, докато брат му го прави на песента Thunderstruck.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари