Термометърът в Русе удари 20°

5
Температурен рекорд отчетоха синоптиците за днешния ден
Температурен рекорд отчетоха синоптиците за днешния ден Снимка: Dunavmost

Температурен рекорд отчетоха синоптиците за днешния ден

Националния институт по метеорология и хидрология - филиал Варна отчете шест температурни рекорда днес, предаде БНР.

В Шабла е подобрен рекорд от 1973 г., когато температурата е била 11.4 градуса. Днес живакът там е показвал 12,7°.

Рекордните 20 градуса са отчели синоптиците в Русе, където е счупен рекордът на днешната дата през 2001 г., когато градусите са били 19,3.

Температурата в Добрич е била 18,6° (при 17,5° през 2002 г.), на Калиакра - 12,7°, а на Емине - 16,2 градуса.

В Бургас живакът днес е показвал 18,5°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Русенец
    Навън е лято, но тръбите на парното пак ще отдадат достатъчно, че да набъбне сметката. Сега им е жътвата, на огнярите и ще гледат да захлебят, ако ще и 40 градуса да стане.
  • -1
    4
    Бог е българин
    Абе има някакво зрънце в това. Идея си нямате колко хорица не могат да си позволят отопление. Дори не говоря за адекватно, а въобще за отопление. Стотици хиляди, ако не и повече от милион. В ТУБ диспансера в Русе са по 10 човека в стая с пневмонии от студ. Не могат да си сдържат сълзите, че им е изтекла пътеката и пак се връщат в мразовите ти копторчета. Дано вече никога няма зими по тия територии.
  • -1
    3
    до густав
    На теб и на мен не ни пука, ама явно на 1 му пука, щото е пренебрегнат или може и баджанак да е станал! Плаче, Пенчо да го забележи, белким го оноди!
  • 2
    2
    Густав Адолф
    И аз не харесвам Пеня, но не ти ли омръзна да пишеш едни и същи глупости отдолу? Дай да му критикуваме управлението (или липсата на такова). Какво ми пука кого шиба Пенчо?
  • 1
    1
    Вазелина
    Топло е. Кекс, зекс, секз. Ох кеф в кабинета на шефа. Съпругата му ли? Тя ни гледа как прайми кекссс, кексссс, кекссссс. Боряна платно белешееееееее, на наколофското еееезерооооооо........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари