Теодор Недев се завърна в Русе с три интерконтинентални титли

2
Грандмайсторът е многократен шампион на България, деветкратен балкански шампион, европейски и вице-европейски шампион
Грандмайсторът е многократен шампион на България, деветкратен балкански шампион, европейски и вице-европейски шампион

Грандмайсторът по бойни изкуства Теодор Недев се завърна с три интерконтинентални титли в дисциплините винг чун, тай дзи и багуа от първия Средиземноморски шампионат по ушу и кунг фу.

В него участваха повече от 350 души, включително шампионите на Европа, Азия и Африка. Освен шампионските титли, супервайзорът на организациите "Body, mind and soul training"BMST и "Maitreya Sangha -Friends for a better world" спечели още едно второ място в дисциплината "тай дзи меч" и още едно трето място на "винг чун оръжие".

Шампионатът се проведе от 1 до 3 декември в столицата на Гърция - Атина, под егидата на Световната Ушу Федерация. България ще се бори за домакинство за същия този форум през 2019 година. А през 2018 година на господин Недев му предстои  участие в Европейското първенство по кунг фу в Грузия и участие в Световното  първенство по тай дзи през септември в България, за което все още няма финансиране и търси спонсори.

Грандмайсторът е многократен шампион на България, деветкратен балкански шампион, европейски и вице-европейски шампион и вече носител на три интерконтинентални титли. Освен, че отчита всяка година спортни успехи, той обучава инструктори и е направил много негови ученици републикански, европейски и балкански шампиони по бойни изкуства. Организацията, която е създал и ръководи, предлага обучения за хора от всякакви възрасти и тиймбилдинги на фирми за тези международно ценени и популярни дисциплини. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари