Тенчо Тенев: Няма присъствие на ДАИ и КАТ по пътищата

2
Гръцкият полицай взима 17 000 евро заплата, а българският 7 000 евро на година
Гръцкият полицай взима 17 000 евро заплата, а българският 7 000 евро на година Видео: bTV

Гръцкият полицай взима 17 000 евро заплата, а българският 7 000 евро на година

Каква е разликата между гръцкия и българския полицай? Гръцкият полицай взима 17 000 евро заплата, а българският 7 000 евро на година. Дайте им по-големи заплати на момчетата, искайте от тях и ще видите как нещата ще тръгнат", заяви в предаването „120 минути“ по bTV бившият началник на отдел "Пътна полиция" към СДВР Тенчо Тенев.

Няма присъствие на ДАИ или на КАТ, екипите на Пътна полиция са изключително малко по пътищата“, подчерта той.

В София нощно време излизат между 8 и 10 автомобила на работа, които обслужват територията на цялата столица, от тези 10 коли 5-6 обслужват катастрофи. През деня са около 15 автомобила. На ден в София стават между 30 и 80 пътнотранспортни произшествия. Има недостиг на пътни полицаи“, добави Тенев.

Той коментира и забраната за движение на тировете в най-натоварените часове. „Може би от една или две години тези забрани ги няма“, каза Тенев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    аз
    Тенчо, Тенчо, в коя европейска държава полицаите са най-високо платените от всички служители? Вие освен да плачете за заплати, да бяхте свършили малко работа!
  • 3
    1
    Минувач
    А не може ли първо да видим резултати, макар и плахи, а после да даваме заплати?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари