Тенчо Тенев: Намалял е броят на дрогираните и пияни шофьори, но не и на жертвите на пътя

0
В правилната посока вървим, смята бившият шеф на КАТ-София
В правилната посока вървим, смята бившият шеф на КАТ-София Видео: NOVA

В правилната посока вървим, смята бившият шеф на КАТ-София

Статистиката е очебийна. Вижда се, че намаляват водачите, които управляват след употреба на алкохол и наркотични вещества”. Това коментира в предаването „Събуди се” по NOVA бившият шеф на КАТ-София Тенчо Тенев.

Относно шестте нови апарата за изследване на наличието на наркотици в кръвта, които МВР планува да закупи, според Тенев те ще допринесат за по-бързото излизане на резултатите, но не са достатъчни.

Шест апарата не са достатъчни, може би ще се наложи взимането на още, за да се сложат в почти всички регионални дирекции в страната”, каза Тенев.

Парламентът взе правилното решение, не само при нас са такива драстични мерки. Като знаете, че при наличието на алкохол, ще ви бъде отнето свидетелството за правоуправление, а и автомобила, си е доста сериозна санкция. В правилната посока вървим”, каза Тенев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари