Температурите тръгват нагоре

1
Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 4 и 9 градуса
Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 4 и 9 градуса

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи по-високо от средното за месеца

През нощта, след временното изясняване, облачността от север ще се увеличава. В по-голямата част от страната ще е почти тихо, в Източна България - със слаб северозападен вятър. Минималните температури ще са между минус 8 и минус 3 градуса, на места в котловините на Южна България - до минус 10 - минус 12 градуса.

Утре облачността ще е значителна, като след обяд от запад ще започне да се разкъсва. Ще бъде почти без валежи. Ще духа слаб, предимно северозападен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 4 и 9 градуса, в София 4-5 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна, без валежи. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 4-7 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще преобладава облачно време, почти без валежи. По-късно през деня облачността ще започне да намалява. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3 градуса, на 2000 метра - около минус 9 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари