Телата на майката и детето от Джебел са зверски насечени

0
Телата на майката и детето от Джебел са зверски насечени

Трагичната двойна смърт на самотната майка и дъщеря й в Джебел е причинена от хладно оръжие, апартаментът им е оплискан в кръв, вътре цари безпорядък, пише БГНЕС.

Според криминалисти убитата Джейлян се е съпротивлявала, за което говорят прорезните рани. Първоначалните предположения за причините за бруталното убийство са за любовна драма.

Трима мъже, с които младата жена е поддържала интимни отношения, са привикани да дадат обяснения в Районното полицейско управление. Местни хора, които познават Джейлян твърдят, че тя е известна в малкото градче с лекото си поведение и с многото пари в портфейла си.

Окръжният прокурор Светлозар Лазаров, който ръководи следствените действия, ще даде изявление не по-рано от понеделник.

По-рано днес съседи в жилищната кооперация сигнализирали в полицията за тежка миризма, носеща се от апартамента. В продължение на седмица вратата не била отваряна, никой не излизал и влизал в жилището на убитите. Вероятно 7-годишната дъщеря Джейда е станала свидетел на убийството на майка си и поради това е била посечена, коментират местните.

Младата жена е от село Старово, Кирковска община, където е завършила основното си образование. Тя е родена през 1991 година и от известно време живее в Джебел, каза кметът на селото Юсеин Мехмед.

"Селото изтръпна, тук са всичките й роднини, родителите й от 15 години са на гурбет в Германия. Джейлян е разведена, напоследък има връзка с друг мъж", посочи той. /

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари