Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Техномаркет заблуждава клиентите си с грешни цени

0

Искам да ви споделя какво се случи на "голямото намаление" в Техномаркет на 11-12-13-ти април.

Беше обявена голяма промоция в този период и много стоки бяха намалени драстично, естествено това предизвика интересът на много съграждани и магазините от веригата бяха пълни с клиенти.

Реших и аз да отида да погледна какво предлагат и си харесах един хладилник. Цената която беше поставена върху него на пластмасова поставка (снимката) е 449лв., а цената в периода 11.04-13.04 (когато трае промоцията) е 349лв. Говорих със служител, приготви ми хладилника, написа ми гаранцията и всичко беше готово да се запътя към касата. На касата обаче излиза цена 449лв., помислихме си, че поради голямата лудница в магазина са забравили да въведат промоцията за продукта в програмата на касиерите, затова касиерката отиде при управителите и се върна с думите "Това е цената (449лв) няма промоция."

Съответно исках да се видя с управителя, който ми каза че жълтата цена не отговаряла за този модел за друг и някой клиент бил разменил жълтите цени на стоките, понеже на жълтото етикетче най-отгоре с малки букви пишело друг модел и ми каза цитирам "Ако един телевизор, който струва 4000 лв., му е сложена цена от 400 лв.,за 400лв ли ще го вземеш?" и съответно му отговорих : "Цената е тази, която търговеца е обявил, а колко му е реалната мен не ме засяга!".

Наглото държание и разправиите продължиха 10-тина минути, като не получих извинение за обърканата цена и заблуждението, което оставят с нея, а само упреци как не съм бил гледал внимателно.

Автор: Атанас Бойков
(Автор: Атанас Бойков - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари