Тъщата на Пейо Пеев иска да излезе на свобода

0
Красимира Трифонова обжалва ареста си
Красимира Трифонова обжалва ареста си Видео: NOVA

Заедно с дъщеря си, Красимира Трифонова е обвинена за убийството на зет си

Бившата служителка на външно министерство Красимира Трифонова, обвинена за убийството на зет си Пейо Пеев, иска да излезе на свобода. Днес тя обжалва ареста на втора инстанция, информира NOVA.

Пейо Пеев беше убит в началото на годината, като задържани и обвинени бяха Красимира и дъщеря ѝ Габриела, след като тялото на мъжа беше открито на Витоша. Според разследващите майката и дъщерята удушили Пеев в колата му.

Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права. Пейо Пеев и Габриела имат 6-годишно дете. Въпреки че скоро сключили брак, живеели разделени, а междувременно тя родила второ дете, за бащинството на което пък претендира бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Велико Минков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Читател
    Следствие, прокуратура, съд, присъда от три петилетки за това жестоко убийство, това трябва да влезе в живота на тези ужасни представителки на т.н. нежен пол. Фльорците си казват: Има човек, има проблем. Ликвидираме човека и той си тръгва с проблема.
  • 6
    3
    На тая жена
    всичко й е било позволено и смята че така ще продължава дори когато е убила човек. Тази жена е обществено опасна, но тази обществена опасност е изградена от институциите.
  • 10
    2
    Nyma
    За тези изверги, никаква свобода! Там да изгният!!!
  • 9
    1
    Цгтуиоо
    Как така искаш да излезеш???? Ми то не е концерт по желание!!!! Убихте момчето!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари