Търсят се доброволци в Русе за ремонтиране на детска площадка

1
Акция ,,Свят във цвят" продължава с реставрацията на един занемарен кът за игра в Младежкия парк
Акция ,,Свят във цвят" продължава с реставрацията на един занемарен кът за игра в Младежкия парк Снимка: Фейсбук, Иван Белчев

Имаме нужда от доброволци за ремонтиране на стара детска площадка

Неделя, 14 август

От 9:30 до 14:00 ч - включете се когато можете

Мястото е детската площадка в Парка на Младежта, която се намира в края на велоалеята, точно срещу зоната за свободно пуснати кучета.

Организатор на събитието е Звездомир Донев от сдружение СъГраждани.

Акция ,,Свят във цвят" продължава с реставрацията на един занемарен кът за игра в Младежкия парк. Благодарение на всички доброволци, които се включиха в изминалите събития, Русе придоби още едно приказно място за най-малките.

През изминалия етап почистихме пръстта и тревите около плочките и подготвихме площадката за финални щрихи. Тази неделя фокусът на събитието ще бъде върху поставянето на дъски на пейките, боядисването им и очертаване на контурите на площадката.

Очакваме ви заредени с енергия и широки усмивки!

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Децибел
    Ванко седемдесетте децибела голям майстор се извъди, скоро може и някоя детска градина да построи, зер напънът е голям, идат избори. Само вижте тротоара до жилищния блок, където живее, каква тревна полянка е станал, но иначе е много обществено активен. Нищо не показва от така наречената екологична детска площадка с вид като от каменната ера. Абе тоя човек направо промени града досущ като Мени 🤳 Селфито, а и той прихвана от неговия опит и взе също да си прави селфита. Чрез селфита към прогрес! Не на децибелите и машините за смет!
  • 2
    5
    Pernik
    Пенчо да започне да работи, щото този Фацебук ще му изпие двата грама мозък.
  • 4
    4
    Да попитам
    Отговаря ли вложеното в качество,количество,по план,изискване,средства,материал,фактури на това всъщност каквото е във видимият спектър на дневна светлина? Там има милиметри,прахова металургия,вид боя,еко,нееко,и какви ли не още изисквания,домогвания? Наистина ли са вложени нужните средства за висококачествени материали при сглобяването и оборудването на площадките? Да питаме г-н Нулев.
  • 6
    3
    Стрелко
    Община Русе хареса това!
  • 8
    2
    Алеко Константинов
    Едни ще полагат доброволен труд по съвест, други се обтягат по плажовете на Малдиви,Сейшели,Гърция,Кариби. Булгар,Булгар......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари