Търговският регистър не вписа Михаил Касабов като президент на БФС

0
Докато БФС няма временен президент, няма да може и да се насрочи дългоочакваният Конгрес
Докато БФС няма временен президент, няма да може и да се насрочи дългоочакваният Конгрес Снимка: Снимка: БГНЕС

Докато БФС няма временен президент, няма да може и да се насрочи дългоочакваният Конгрес

Търговският регистър на този етап отказва да впише Михаил Касабов като изпълняващ длъжността президент на БФС.

Причина за това са липса на всички подписи под протокола от членовете на изпълнителния комитет, който заседава на 6 декември, става ясно от публично достъпния документ, публикуван в ТР, предава БНР.

Оттам са изпратили указания, с които изискват нов документ, в който да присъстват подписите и на пълномощните на членовете, които на се присъствали лично.

Вписването на Михаил Касабов ще се осъществи, само след като всички необходими документи бъдат внесени в Търговския регистър.

Докато БФС няма временен президент, няма да може и да се насрочи дългоочакваният Конгрес. Такъв може и скоро да не се проведе, след като Търговският регистър окончателно отказа да впише поканата за предвидената още от 2023 година дата - 15 март 2024 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари