Такъв срив на професионализма никога не съм си представял че може да съществува!

0
Абе, идиоти позициите на американското правителство се предават от оторизирани за това официални американски лица, не от български министър
Абе, идиоти позициите на американското правителство се предават от оторизирани за това официални американски лица, не от български министър Снимка: БГНЕС

Такъв срив на професионализма никога не съм си представял че може да съществува. Само кръжоник по дипломация може да спретне в едно изречение няколко неистини и особено епицентралната теза, че позицията на сенаторите от двете партии не обвързва правителството на САЩ !?!! Абе, идиоти позициите на американското правителство се предават от оторизирани за това официални американски лица, не от български министър, включително по отношение разграничаване на позиция на Държавния департамент от тази на Сенатската комисия?!?

А още по-голяма идиотия е че Борисов си мисли, че като изпрати някой в посолството на САЩ и там го приемат от любезност, ще може да измоли да махнат съобщението за позицията на двамата сенатори и американските дипломати веднага ще го направят. Кой е одобрил за посланик Херо Мустафа? И кой ще я одобри следващия път? Пак същата Сенатска комисия.

Без да си дават изобщо сметка, че това Е американската позиция и на Държавния департамент и на Сенатската комисия и на Белия дом. Това е официалната оценка на САЩ за състоянието на демокрацията у нас. И какво очакват - посолството да се разграничи от Сенатската комисия, след като Менендес и Байдън са на една страница и двете партии подкрепят това изявление за България ?!?

С такива министри и заместник министри на ГЕРБ, които не бих приел и за стажанти във Външно, не може да се очаква друго. Просто може да се надяваме да не излагат повече българската дипломатическа служба и тутакси да напуснат властта.

Сачева да беше отишла в руското посолство, там щяха да я окуражат че това е намеса във вътрешните работи.

И не, не е Цветанов, той няма тази възможност да влияе и самата хипотеза, че американските власти нямат собствен ресурс да се информират и да вземат решение е малоумна. Когнитвният дисонанс е толкова ярко изразен че не могат да си представят, че това Е реалната оценка на тяхната политика и управление. За да няма недвусмислие и за направят казаното от Менендес и Риш достояние до всички българи са го превели на български и това е ОФИЦИАЛНАТА позиция на страницата на посолство.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари