Свежа лятна утрин в градската градина в Русе

0

Младежи тенденциозно замърсяват градската среда

Множество разпилени хартии, празни бутилки и кенчета и всевъзможни боклуци. Така посреща градската градина в Русе. Публикацията на Гергана Димитрова в социалната мрежа е озаглавена "Красота! Свежа лятна утрин!", но за съжаление кадрите показват точно обратното.

Русенката е заснела следите, които са оставили неизвестни младежи. Според повечето коментиращи точно младите хора замърсяват най-много, а общината не полага достатъчно грижи за чистотата и хигиената в града.

Само преди дни след детски забавления и игри чешмичките в Градската градина се оказаха заобиколени от мизерия. Парчета от спукани разпилени балони събудиха недоволство, а в създадения конфликт между граждани и родители, се намеси и Общинска полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    аДФ
    ЛЯТО Е , всички "млади,хубави и успели люде са вечер навън и си прекарват добре" ! имааааааааааааааааааа лиииииииииииииииииииии фентанилллллллллллллллллл
  • 8
    4
    Sorry, ама...
    Демокрацията, американизацията и €вроатлантическите „ценности“ доведоха до това. Русе се превърна в рай за цигани и делиормански дебили и кошмар за русенци...
  • 16
    3
    dedo
    И защо чистите?! Така само разваляте рахатлъка на русенци, които и на всички вече е ясно, че обичат мизерията и мръсотията!? А за тези, които тръбят за "масови" глоби - няма начин! Няма как обикновени хора, пък били те и общинска полиция да се справят с масата дебили, превърнали града в кочина! Кой може да издържи цял ден да се разправя с уроди, които го псуват и заплашват!
  • 16
    2
    Русенка
    То пък така си изглежда и целия град! Къде са отговорните фирми за почистване?! Я вижте, сградата на Община Русе и умрялата растителност пред входа ! Има и счупени прозорци по фасадат и плочника е осран от птици! Спрете да крадете от парите за почистване и озеленяване! Чистачки няма ли в тази община, които да почистят входа, плочника и малката градина пред входа?! Къде отиват парите от нашите данъци?
  • 25
    1
    Признак на
    Масово опростачване и никакво семейно възпитание. На път е преминаването към фазата на видиотяване. А къде е общинската полиция и в кой ъгъл се крият тарикатите на общинска ясла?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари