Световни шампиони са пострадалите при катастрофата по пътя Русе-Бяла

0
Пострадалите са Дюк и Джоана Нуамеруе, брат и сестра, световни шампиони по кик бокс и таекуон-до
Пострадалите са Дюк и Джоана Нуамеруе, брат и сестра, световни шампиони по кик бокс и таекуон-до

Двама от четиримата пострадали при зверската катастрофа по пътя Русе-Бяла в ранния следобед вчера са нигерийци, спортисти от висока класа, съобщи „Русе нюз“.

Това са Дюк и Джоана Нуамеруе, брат и сестра, световни шампиони по кик бокс и таекуон-до. Те са пътували в „Шкода“-та. По информация от МБАЛ-Русе, той е с черепна травма, а тя има травма на лявото ходило. Стабилизирани са, адекватни и без опасност за живота.

В „Алфа Ромео“-то са пътували двама мъже от Севлиево.  Единият е с открита фрактура на дясното бедро, на дясната раменна кост и има три счупени ребра. Направена му е операция, настанен е в отделение „Ортопедия и травматология“. Спътникът му е с политравма – на лявата ключица и на пети лумбален прешлен. Стабилизирани са, адекватни и без опасност за живота.

Както „Русе нюз“ вече съобщи, инцидентът стана малко след 14 часа вчера по пътя Русе-Бяла, малко след разклона за село Иваново. 25-годишният шофьор на „Алфа Ромео“-то предприел изпреварване с висока скорост на трилентовия участък, навляъл в насрещното движение и се е блъснал челно в „Шкода“-та, зад волана на която бил 26-годишният Дюк Нуамеруе.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари