Светът полудя по новата диета на Алла Пугачова

0
Звездата никога преди не е била в такава перфектна форма
Звездата никога преди не е била в такава перфектна форма

Голямата Алла Пугачова не слиза от първите страници на вестниците с новото си тяло, а диетата й подлуди цяла Русия!

Иконата на руската музика Алла Пугачова за пореден път се превърна в сензация в Русия. Този път обаче не с музиката или поредната си любовна история, а със съвършеното тяло, което демонстрира на тези години, съобщава doctorbg.net.

Певицата винаги е имала проблеми с теглото, но успя да се справи с отслабването просто феноменално, благодарение на тази диета, която топи мазнините по краката и извайва бедрата досущ като скалпел.

Трябва да признаем, че певицата никога не е имала такива стройни крака – ефектът е просто шеметен, пише jenata-vchas.net.

Ето я и хипер ефективната диета на певицата. В нея няма точни указания за това какво ядем всеки ден, а по-скоро какво трябва и какво ни е забранено да приемаме.

Най-важното е, че сутрин не се гладува, а се изпива чаша топъл чай с лимон на гладно, след което половин час по-късно се закусва с чаша нискомаслено мляко с малка лъжичка овесени ядки.

Милиони рускини луднаха по диетата на Алла Пугачова, която се превърна в страшен хит. Ефектът от нея, при това видим, се постига още след първия месец и половина. А до третия месец бедрата стават коренно различни.

Разбира се, отслабването е в цялото тяло, но чудото на диетата е, че топибедрата – или там, където е основният и най-трудно преодолим проблем на дамите.

До обед се пие още един литър чай, най-добре зелен, но може мента, или друга билка. На обед се избира между салата от зеленчуци с капка зехтин и ябълков оцет, печена риба, риба на скара или до 150 грама пилешко филе, без кожа. Месото може да бъде заменено от две сварени яйца заедно със салатата.

Следобед се пие отново чай, който помага за засилване на метаболизма и изчистване на токсините от тялото, или може да се приготви полезно смути от червено цвекло с ябълка и морков.

Препоръчва се поне два пъти на ден да се приема лъжичка куркума с черен пипер, които могат да се разтворят във вода или да се поръсят върху салата.

Вечерята трябва задължително да е приключила до 18 часа вечерта като също се състои от риба, салата или просто паница с лека супа, без много мазнина. Ако искаме да отслабнем в бедрата, добре е поне през първия месец и половина да избягваме плодовете, заради фруктозата, която те съдържат.

Излишно е да споменаваме, че враг са ни всички сладки, солени, мазни и тестени храни. Не бива да се употребява и кашкавал, и сирене – мазнините в тях също пречат на диетата. Ако не можем без сирене, трябва да заложим на изварата, при това обезмаслена и безсолна.

Източник: doctorbg.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари