Тя свали 90 килограма като изключи само едно нещо от храненето си

3
Тя свали 90 килограма като изключи само едно нещо от храненето си
Видео: Slimming World

Днес ще Ви разкажа вдъхновяващата истинска история и лесната за изпълнение диета на една млада жена със силна воля.

Тя е била със свръх наднормено тегло и в един момент от живота си е тежала 150 килограма. Забременяла е на 17 години и след раждането е започнала да яде повече и повече като качвала лавинообразно килограми, пише Дело.

Всеки диетолог, който посетила й казвал едно и също нещо: ако продължава с това темпо на хранене с нездравословни храни, не й остава повече от година живот, а ако оживее, животът й ще премине в инвалидна количка, когато навърши 45 години.

Именно тези думи я стреснали и тя предприела незабавни мерки, които променили целия й живот.

Година и половина след началото на промяната Черил Блайт била коронована за „Отслабнала Жена на годината 2015“ в света.

Преди началото на хранителния й режим, Черил водела изключително нездравословен начин на живот. 33-годишната майка на две деца редовно пренебрегвала закуската и се отдавала на любимия й дюнер кебап.

Редовно преяждала с големи шоколади, багети с майонеза и чипс със сирене, а за следобедна закуска омитала цял пакет бисквити.

Един ден, когато била навън с приятели, Черил осъзнала колко много й тежат килограмите и как пречат на нормалния й начин на живот. Тя решила, че трябва да се бори, за да отслабне и да промени целия си живот възможно най-бързо.

Основният проблем на Черил бил вредната храна, с която се тъпчела постоянно. Дамата от Есекс започнала да се храни здравословно с домашно приготвени ястия и се отказала напълно от нездравословна храна.

По време на предприетата диета, Черил изключила чипса и газираните напитки от менюто си и включила храни, които я карали да се чувства пълноценна и енергична.

"Моите килограми пречеха на всичко, което правех през деня – гърбът ме болеше зверски, трябваше да карам приятелите ми или семейството ми да спират заедно с мен по време на разходки, за да си поема дъх. Представяте ли си, аз не можех да се побера дори на два стола, бяха ми малки и усещах как всички се взираха в мен и ми се подиграваха и тихо ми се присмиваха“,

спомня си Черил и продължава с признанията си:

„Знаех, че за здравето ми тези 150 килограма въобще не са добре и това, което чух от лекарите ме стресна.“

Само за година и половина британката от Есекс успяла да свали с воля и постоянство ненужните й 90 кг и в момента тежи 60 килограма и то след като изключила от менюто си храните с консерванти, високо съдържание на захар и въглехидрати.

Ето и хранителния режим на Черил в периода на сваляне на килограмите, а и днес:

Закуска: Парче бекон с размер колкото дланта (на което са махнати видимите тлъстини), домат, няколко гъби и 2 яйца
Обяд: 2 варени картофа със сос чили
Следобедна закуска: плод по избор или половин кофичка кисело мляко
Вечеря: спагети с доматен сос и сирене (порция около 350 гр.)

С тази диета Черил освен че свалила ненужните й 90 кг, но и премахнала всички здравословни проблеми. Сега вече води нормален и щастлив живот.

Споделете нейната история и лесната й диета с всички, които познавате.

Никога не се знае кой точно и кога ще има нужда от нейното вдъхновение, за да направи радикални промени с теглото си в името на по-добрия живот!

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари