Люси сподели режима, който спазва

0
Той разкрива, че от няколко месеца консумира специална храна
Той разкрива, че от няколко месеца консумира специална храна

Диетата на Люси Иларионов прикова погледите на страшно много хора в страната.

Всички те живо се интересуват от менюто на режисьора, който успя да се втали до неузнаваемост само в рамките на няколко месеца, пише Zajenata.bg

Известно е, че Люси претърпя операция на стомаха, благодарение на която първоначално успя да се избави от много килограми без особени усилия.

Факт е обаче, че без съставяне на конкретно меню, той би могъл лесно да върне вече изгубеното. Поради това е редно да се съобразява с онова, което ежедневно поглъща. Именно това е направил той. Решил е на 100% да промени хранителните си навици и както всички добре виждаме, телосложението му е коренно различно.

Режисьорът в действителност е неузнаваем. Където и да отиде, той успява да прикове всички погледи към себе си. Вече е успял да се сдобие и с доста фенки, които се възхищават на волята, която има. Не е лесно човек да се раздели с толкова много килограми за толкова кратко време. Да, обаче Люси успя. Промяната е очебийна и му носи единствено позитиви.

Люси разкрива в няколко интервюта, че от месеци насам консумира специална храна. Неговата половинка в живота споделя изцяло новите му навици и се опитва да се съобрази с всичко онова, което той желае. Хлябът е абсолютно забранен.

Дневно се изяжда по един сухар, не повече. Ядат се доста плодове и зеленчуци. Те се приготвят сварени или задушени.

Позволена е също така варената риба. Важно е храните да бъдат меки, за да се дразнят допълнително стомаха.

Общо казано храните, които биха могли да се хапват без никакво притеснение, са тези от здравословната гама. Мазното и сладкото не присъстват на трапезата в дома му.

С това се прехранва Люси Иларионов и плюсът тук е, че има пълната подкрепа от страна на Ани Хоанг.

Тя се опитва да го предпази по всякакъв начин от отровите, които преди е поглъщал в големи дози. По този начин килограмите се топят седмица след седмица.

Към момента режисьорът е неузнаваем. Той се е разделил с внушително голям брой килограми и смята да продължи да го прави и занапред.

Волята при него е голяма, а той твърди, че вредните храни вече не представляват изкушение за него. Оставил ги е далеч в миналото и дори не пие кола. Набляга само на вода и то минерална, а не от чешмата.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари