Сватбата на Антония Петрова продължила цели три дни – от залез до изгрев

0

Антония Петрова определено успя да поднесе ефектна лятна изненада, след като вече е щастливо омъжена дама.

Тя каза „Да” на любимия си Ивайло преди броени дни на райски гръцки плаж и вече е добавила с тире към фамилията си и тази на съпруга си – Батинкова. След като изпълнили един от традиционните сватбени ритуали пък, за двойката станало ясно, че бъдещият наследник ще е от мъжки пол, издават под сурдинка и специално за народното издание някои от гостите на романтичното събитие, пише Анелия Попова във вестник "ШОУ".

Антония и Ивайло станаха законни съпрузи с приказна сватбена церемония на един от най-красивите плажове в южната ни съседка Гърция. Пред точно 50 човека – близки и роднини, двойката даде официален старт на своя семеен живот.

„Двамата бяха като герои от романтичен филм и не спираха да се радват на любовта си”, споделят впечатленията си някои от гостите. Всичко било решено в синьо и бяло – в унисон с морето. А роклята на Антония била единствена и неповторима, защото е шита по поръчка специално за събитието. Запознати издават, че за нея миската е броила „скромните” 20 бона.

Сватбата на Антония и Ивайло успяла да изненада всички, тъй като  двамата са заедно едва от три месеца

Това време обаче се оказва достатъчно, за да ги убеди, че са родени един за друг. Любовта им пламва спонтанно и от пръв поглед още при запознанството им на 17 март тази година. Като по филмите. Спонтанно се случва и предложението за сватба, с което младоженците отбелязват и своите три месеца познанство. Инициативата за него била на Ивайло. А в поканите си щастливите влюбени написали: „Да отпразнуваме три месеца от запознанството си с малка плажна луда гръцка сватба. Така и станало. Сватбата продължила цели три дни – от залез до изгрев.

Гости на събитието издават, че по време на целия купон не е имало дори момент на скука. По време на песента на Д2 – „Аз и ти” пък, всички гости, а също и самите младоженци,  се събули боси, за да танцуват на воля по топлия пясък

Цялото празненство се движело по добре обмислен от двойката сценарий и бил изпъстрен с различни игри. На една от тях младоженците е трябвало да се разпознават един друг с вързани очи измежду пет други съответно мъже и жени. Ивайло от раз посочил Антония, която малко след това сторила същото.

Всеобщо впечатление направил и фактът, че двамата спазили всички основни сватбени традиции, на които най-вече държала миската. Когато трябвало да разделят погачата гръб в гръб пък, двамата успели да откъснат над главите си две абсолютно равни половинки от хляба, което значи, че никой няма да доминира в семейството.

По традиция най-любопитен се оказал ритуалът с менчето, което булката рита, за да разбере колко и какви деца ще има. В случая на Антония цветето било едно и в бял цвят, което означава, че семейството ще се радва на мъжки наследник.

Любопитна подробност е, че преди да срещне Антония, Ивайло бил заклет ерген 39 години.

Не е бил женен, нито има деца. Работи като доктор и компютърен инженер, а в момента развива собствен бизнес, свързан с ортопедия и медицина.

Близки до двойката издават, че тази спонтанна гръцка сватба толкова им се усладила, че вече обмислят скоро да вдигнат и още две, но на родна земя.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари