Свали 10 килограма с тази 3-седмична диета

0
Вижте как да свалите между 5 и 10 килограма
Вижте как да свалите между 5 и 10 килограма

3-седмичната диета на Брайън Флат е нисковъглехидратен хранителен режим. Продължителността на диетата е 21 дни, като те са разделени условно на 4 етапа, за всеки от които има определени правила.

5 основни правила на 3-седмичната диета

3-седмичната диета има някои основни условни правила, които трябва да се спазвате, за да отслабнете

  • Намалете калориите
  • Намалете въглехидратите
  • Бъдете физически активни
  • Консултирайте се със специалист дали има нужда да приемате хранителни добавки и витамини
  • Постете от време на време за пречистване

Цели на 3-седмичната диета
3-седмичната диета обещава сваляне на 5 до 10 килограма. Създателят й гарантира, че при правилно изпълнение, ще свалите от мазнини, а не от мускулна маса. Също така ще се чувствате по-енергични. 3-седмичната диета ще ви помогне в борбата с целулита и ще ви помогне да се справите с нивата на лошия холестерол.

4 фази на 3-седмичната диета

  • Фаза 1 – Детоксикация на черния дроб

Тази фаза продължава 7 дни и целта й е да пречисти черния дроб. Намалете максимално въглехидратите, изключете вредните мазни храни. Наблягайте на зеленчуците.

  • Фаза 2 – 24-часово постене

През тази фаза трябва да изчистите последните останали токсини от тялото ви. Това се постига чрез гладуване. Можете да приемате само течности и ако сте много гладни - зеленчуци. Тази фаза продължава само 24 часа и е на 8-мия ден от старта на диетата.

  • Фаза 3 – Горете мазнини

Тя стартира на 9-тия ден и продължава до 11-тия включително. 80% от дневния ви прием на калории трябва да идва от мазнини. Мнозина мислят, че от това се напълнява, но според Брайън Флат тялото ще започне да гори калории от мазнини и така постепенно ще се стигне до намаляване на мазнините в тялото. 

  • Фаза 4 – Установете режим

За тази фаза ще имате нужда от професионална помощ. Ще трябва да изчислите от колко точно калории имате нужда дневно и според това да организирате менюто си от препоръчаните храни. Тази фаза продължава от 12-тия до 21-вия ден.

Препоръчителни храни за 3-седмичната диета

Пилешко месо, пуешко, телешко, риба, яйца, аспержи, цвекло, зеле, артишок, тиква, броколи, моркови, целина, гъби, лук, спанак, пипер, домати, авокадо, макадамия, бадеми, тиквено семе, слънчогледово семе, зехтин, балсамов оцет и масло

Тринировка към 3-седмичната диета

Към 3-седмичната диета се препоръчват кратки, но интензивни тренировки за цялото тяло. Достатъчно е да тренирате 3-4 пъти седмично по 20 минути

Източник: Rozali.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари