Студентите от юридическия факултет в Русе преминават на онлайн обучение

1
В заповедта ректорът нарежда студентите от всички курсове на факултет „Юридически" да преминат в онлайн обучение считано от 19.10.2020 г., при спазване на седмичния разпис
В заповедта ректорът нарежда студентите от всички курсове на факултет „Юридически" да преминат в онлайн обучение считано от 19.10.2020 г., при спазване на седмичния разпис Снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

Днес, 16 октомври (петък) 2020 г., ректорът на Русенския университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев издаде заповед , с цел засилване на мерките, указани в предходните заповеди – носене на предпазни средства, дезинфекция, спазване на дистанция и други; засилване на контрола и самоконтрола, ограничаване на потока от студенти

В тази връзка предстои периодично да бъдат извеждани специалности и факултети, които не провеждат лабораторни упражнения, свързани с използване на техника. В заповедта ректорът нарежда студентите от всички курсове на факултет „Юридически" да преминат в онлайн обучение считано от 19.10.2020 г., при спазване на седмичния разпис.

Ще се осъществява засилен и непрекъснат контрол за стриктното спазване на изискванията за носене на лични предпазни средства, физическа дистанция и извършване на периодична дезинфекция на ръцете от всеки един на територията на Русенския университет – академичния състав, докторанти, студенти, служители, работници и външни лица, които посещават университета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари