Странна маркировка обърква шофьорите в Старозагорско

3
Пътят между Раднево и Гълъбово осъмна с три ленти
Пътят между Раднево и Гълъбово осъмна с три ленти Видео: bTV

Пътят между Раднево и Гълъбово осъмна с три ленти

Сигнал за странна маркировка в Старозагорско. Републиканският път 554, който свързва Раднево и Гълъбово, осъмна със сбъркана маркировка.

Знаците след село Любеново ясно показват, че изпреварването след него е забранено. Само 100 метра по-нагоре маркировката вече е тройна и обърква водачите.

Тя се намира в завой. Подобна на пръв поглед грешка обаче може и да е фатална.

Да се чудиш кой може да изпреварва. Или и двамата насреща. Аз и такъв път не съм виждал“, коментира шофьор на ТИР, цитиран от bTV.

Екип на телевизията успява да разговаря и с хората, поставили маркировката. Обяснението е просто – машината им се е счупила. Предстои демаркиране и ново маркиране на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Sтанко
    В бяла държава - този път щеше да е затворен до отстраняване на белята, защото е предпоставка за смърт и тогава тя ще бъде записана на "счупената машина". А тоя дето е карал машината, не е ли гледал какво прави с нея или е говорил по мобилния???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари