Страхливите и примирените се управляват от свине и живеят в кочина

4
ЗАПИСВАЙТЕ СИ, като лъжете, че може да сме прости, ама простия ни идва в повече
ЗАПИСВАЙТЕ СИ, като лъжете, че може да сме прости, ама простия ни идва в повече

ЗАПИСВАЙТЕ СИ, като лъжете, че може да сме прости, ама простия ни идва в повече.

Преди месец Борисов каза на Нетаняху, че произвеждаме по един милион маски на седмица. Преди няколко дни същият индивид каза на мисирките, че имаме "милиони маски на склад" и всички болници имат достатъчно защитни средства. Мутафчийски подкрепи господаря и каза, че всички медици са осигурени. Ама лекарите и сестрите не знаят. И жулят с една маска на смяна до посиняване , или до коронаване.

И като произвеждаме милиони маски, защо поръчваме на китайците други милиони маски за милиони евра? Та, като лъжете намалете малко нулите, а? Щото тия милиони и милиарди ги нямате вече за нищо. Милиони маски, милиарди кредити, други милиарди за пухената възглавничка, трети милиарди от Брюксел, четвърти милиарди от излишък.

Защо тогава продължаваме да събираме левчета с SMS-И? Защо болниците пишат призиви за дарения? Защо за контактните няма тестове? Защо близките носят храна на болните в болниците? Защо живеем в кочина, като управляващите разполагат и харчат милиарди? Как така крадците станаха дарители? Как така убийците станаха спасители? Как така престъпниците станаха управляващи? Ами така, с лъжи, грабеж и робско примирение.

Страхливите и примирените се управляват от свине и живеят в кочина. А ако искате да сте свободни просто изправете глави и гърбове. Ще ви хареса, но първо сами трябва да се отърсите от собствените си страхове.

Георги Георгиев (ГД БОЕЦ)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари