Станка Марангозова е имала криминални прояви

1
Убитата е твърдяла, че е измамена от сина на бившия социален министър Емилия Масларова
Убитата е твърдяла, че е измамена от сина на бившия социален министър Емилия Масларова Видео: NOVA

„Извеждаме абсолютно всички версии по убийството. Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем. Жертвата е на 47 години с криминални регистрации. Те са за измами”.

Това заяви в четвъртък вечерта директорът на СДВР Георги Хаджиев, предава NOVA.

46-годишна жена беше намерена мъртва пред блок 18 в столичния квартал „Младост”. Сигналът е подаден в 20:50 часа в четвъртък вечерта.

Тялото на жената беше открито в автомобила ѝ от мъжа, с когото живее на семейни начала. Установено е, че е била с огнестрелна рана в главата. По неофициална информация в колата е намерена бяла роза. 

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Станка Марангозова. Предстои да се установи дали е била убита, или става въпрос за самоубийство.

Името ѝ се свързва с финансови измами. Тя е участвала е във финансови пирамиди за над 65 млн. лева. Телевизията научава, че Марангозова има наказателно дело с иск за 1 400 000 лева от Софийския районен съд. Справка в Търговския регистър показа, че тя е имала и регистрирана фирма, като е участвала и в други фирми заедно с Динко Геров, с който е живеела на семейни начела.

Познавах я, поздравявахме се. Беше скромна, винаги елегантно облечена. Нищо не сме чули”, каза една от съседките на Марангозова.

Познавам мъжа й. Той е прекрасен човек. Ние се нанесохме след като той вече беше в блока. До колкото знам се занимава с монтажни инсталации”, коментира Енчо Мечкаров, съсед.

На 16-ти септември 2013 година 40-годишната тогава Марангозова влиза в полeзрението на медиите с това, че се барикадира в мезонет на ул. „Ангел Каралийчев” 1. Отвън е имало частен съдебен изпълнител с нови собственици на апартамента. По-късно Марангозова се отказва от блокадата и напуска доброволно апартамента. По това време тя е била и под домашен арест, заради вече започнало разследване на ДАНС, което е започнало през 2011 година за мошеничество и пране на пари.

Месец след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в NOVA в предаването „На светло”. Тогава тя разказва за единия от многото си конфликти. По думите й тя е била измамена от Иво Масларов, който е син на бившия социален министър Емилия Масларова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари