Стоян Михалев: ГЕРБ все по-често случайно гласуват с "Възраждане", после размислят

0
Въоръжението, което пращаме на Украйна, няма да отслаби защитата на българската територия, категоричен е депутатът от ПП-ДБ
Въоръжението, което пращаме на Украйна, няма да отслаби защитата на българската територия, категоричен е депутатът от ПП-ДБ Снимка: Стоян Михалев / Facebook

Въоръжението, което пращаме на Украйна, няма да отслаби защитата на българската територия, категоричен е депутатът от ПП-ДБ

Премиерът се извини за неволна грешка за милиони към фирми. Ще се решат ли проблемите с Комисия за контрол на еврофондовете?

"Имаме един прекрасен министър-председател, който в трудни моменти изключително добре се справя с кризите. Дали е неволна грешка, проблем в комуникацията... Дълги месеци слушах за милиарди по договор, който не бил договор, били дадени на чужда фирма, пък няма такова нещо. Напрежение ще има, наближават избори", коментира депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев в студиото на "Денят ON AIR".

Народният представител обясни и ваканцията, която си дадоха депутатите. Изчисленията му показват, че поне 20 негови колеги в НС са кандидати за кметове.

"Не е честно спрямо едните да имат предимството на безплатна трибуна от българския парламент, а другите да си плащат за кампания", добави Михалев, предаде Bulgaria ON AIR.

По думите му е пресилено Делян Пеевски да бъде определян като говорител на "сглобката". А депутатите от ГЕРБ определи като колебливи на моменти.

"Важно за изпълнението на евроатлантическите приоритет е да има мнозинство, без мнозинство това няма как да бъде прокарано. Забелязваме как ГЕРБ в последния момент си променят мнението и по някаква случайност започват да гласуват с "Възраждане". Стават такива обърквания, после размислят", каза Михалев.

Депутатът беше категоричен, че има нужда от реформа в службите за сигурност.

"Типът на кадрите, които изпълват тези служби, в ДАР например - това е съветски модел на профилиране на кадрите. На тези хора им е трудно да разберат, че сме част от съвсем други съюзи. Те още СССР не са си го изтрили от съзнанието", заяви гостът.

Той изрази позицията си, че Васил Терзиев трябва да бъде подкрепен на кметския вот за София и семейната му история с ДС няма общо с него, тъй като "едно дете на 11 г. не може да носи отговорност за репресивния апарат на българската комунистическа партия".

"Моделът на управление на София не може да бъде приет като нещо добро. Как като беше толкова добро над 20 млрд. за изхарчени и никой не може да каже какво качествено добро се е случило? Трябва да дойдат нови хора, които не смятат, че това е добро управление", посочи депутатът от ПП-ДБ.

Той успокои, че въоръжението, което страната ни допълнително ще изпрати на Украйна по никакъв начин няма да повлияе на отбранителната ни способност.

"Експертиза показа, че те са неработоспособни. Това не изключва възможността, ако отидат в Украйна, да бъдат ремонтирани и използвани, което в България не можем да направим. Тези дефектни ракети със сигурност не са част от защитата на българската територия", завърши Стоян Михалев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    К.У. Р.
    Вече и бездарните одъртели музиканти взеха да се произнасят многозначително по въпросите за националната сигурност. Да ти ЕПМ стояне, да ти ЕПМ!
  • 3
    1
    Виктор
    И на теб да ти ЕПМ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари